Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass "Dutch Masters" motokrosā izstājas, uzvar Herlingss

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass "Dutch Masters" motokrosā izstājas, uzvar Herlingss
Pauls Jonass. Foto: FVDE photography

Pauls Jonass īsi pirms pasaules čempionāta jaunās sezonas aizvadījis "Dutch Masters" motokrosa seriāla pirmo posmu Līropas trasē, Nīderlandē. Diemžēl tas latviešu braucējam neizvērsās veiksmīgs.

MX1 klasē startēja ne viens vien pasaules čempionāta braucējs. Par posma uzvarētāju kļuva KTM rūpnīcas pārstāvis Džefrijs Herlingss, kurš uzvarēja abos braucienos. Pirmajā sacīkstē viņa tuvākais sekotājs bija Brents van Doninks, bet trešais finišēja Kalvins Vlānderens. Otrajā sacīkstē otrais bija Jago Gērtss, bet Vlānderens atkal trešajā pozīcijā.

Kopvērtējumā aiz Herlingsa ierindojās Vlānderens, trešajā vietā Gērtss. Tālāk Henrijs Jakobi, Van Doninks un Toms Kohs.

Jonass kvalifikācijā bija uzrādījis augsto trešo rezultātu, piekāpjoties tikai Herlingsam un Van Doninkam. Pirmajā braucienā sākotnēji viņš bija atkritis uz devīto pozīciju, tad pacēlās nedaudz augstāk, bet pēc veiktiem deviņiem apļiem piedzīvoja izstāšanos. Otrajā braucienā "Standing Construct Honda" komandas sportists nepiedalījās.

MX2 klasē abos braucienos uzvarēja "Nestaan Husqvarna" pārstāvis Kajs de Volfs. Otrais summā bija Kass Valks, trešajā vietā - Hākons Fredriksens.

Pasaules motokrosa čempionāta pirmais posms jau šajā nedēļā norisināsies Argentīnā.

MX1 klases kopvērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2024-03-06 17:34, pirms 4 mēnešiem
Izstājās, jo???
Otrajā braucienā nepiedalījās, jo???

     [+] [-]

, 2024-03-06 20:13, pirms 4 mēnešiem
Es minētu kritiens ,trauma un uz nākamo jau būs atpakaļ.