Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Intars Sabulis: "Skatītāju nebija daudz - nesaprotu, ko cilvēkiem īsti vajag"

Juris Grīns
Juris Grīns

Intars Sabulis: "Skatītāju nebija daudz - nesaprotu, ko cilvēkiem īsti vajag"
Foto: Artis Laiviņš

2. jūnijā Gulbenē, "Staru" mototrasē norisinājās Nacionālā kausa trešais posms motokrosā. Jāpiebilst, ka posma ietvaros startējušo MX65 un MX85 klašu atlētu izcīnītie punkti nenonāca sacensību seriāla kopvērtējuma tabulā, jo paralēli Nacionālajam kausam norisinājās arī Eiropas mēroga sacensības attiecīgajām klasēm.

Trešā posma kopvērtējumā uzvaru divu braucienu summā izcīnīja MX50 Jaunāko klases pārstāvis Rainers Grasis, apsteidzot Sebastianu Johanesu Klūren un Patriku Cīruli. MX50 Vecāko konkurencē uzvaras laurus plūca Astons Allass, kuram sekoja Lukass Leoks un Krevols Marsels Nomme. MX65 Jaunāko vidū ātrākais izrādījās Martens Rauds, kuram cieši sekoja Alekss Grinjo un Rūdolfs Krūmiņš. MX65 Vecāko konkurencē uzvaras lauri pienācās Ričardam Muraško, goda pjedestālu papildinot Albertam Knapsim un Haraldam Bērziņam. MX85 Jaunāko vidū kā meistarīgākais Gulbenē sevi pierādīja Karls Hunts, savukārt MX85 Vecāko klases ietvaros uzvaru izcīnīja Daniils Kuzmins. Mini MX atlētu pārstāvētajā klasē uzvarētāja gods pienācās Jusam Maidlam, kurš aiz sevis atstāja Aināru Karro un Edgaru Upīti.

Sacensību dienas ātrākajā klasē MX A uz starta izgāja 22 sportisti. Kā ātrākais sevi kopvērtējumā pierādīja Dāvis Ivanovs, apsteidzot Elgaru Jonasu un Kārli Kalēju. MX B atlētu sīvajā, 39 sportistu konkurencē pārākais bija Toms Virpačevs, goda pjedestālu papildinot Artim Dreimanim un Artūram Treijam. Arī MX C ieskaitē, kā ierasts, dalībnieku skaits bija kupls. Arī šajā klasē 39 konkurentu ielenkumā meistarīgākais izrādījās Niks Kiukucāns, kurš aiz sevis otrajā un trešajā pozīcijā atstāja Jāni Ozoliņu un Agri Bārdu.

Sacensību organizators Intars Sabulis atzīst, ka gaidījis vairāk skatītāju, jo ieeja bijusi brīva. "Bija, protams, vairāk nekā citos gados, bet ne tik, cik gribējās. Tas tomēr bija tāda mēroga pasākums un par brīvu, tāpēc nevar saprast, ko cilvēkiem īsti vajag," viņš saka.

Nākamais Nacionālā kausa posms gaidām 22. jūnijā Jaunpilī, kur Līgosvētku noskaņās kārtējo reizi pulcēsies motokrosa entuziasti no visas Latvijas, lai aizvadītu sezonas ceturtās seriāla sacīkstes.

Izmantotie resursi:
Jaunumi - LaMSF.lv
Ziņas :: dzirkstele.lv

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 12:01, pirms 5 gadiem
skatītājiem vajag drāmu...nevienu neinteresē kā tur kāds mauc pa trasi....prasta interese ir par avārijām, ātro palīdzību....lai pa trasi pirms močiem paskrien plika beibe, ko var pafočēt un ielikt soctīklos

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 12:22, pirms 5 gadiem
Drausmīgi tālu jābrauc, tāpēc mēs nebraucām.

     [+] [-]

, 2019-06-04 12:45, pirms 5 gadiem
tiešām? pirms trīsdesmit gadiem un plus, tas bija kaut kas un vienreiz gadā, bet mūsdienās - katrs divpadsmitgadīgais jau ir pie stūres ratiem tēlo lielo braucēju - neminēšu, to ārkārtīgo gaisa un vides postīšanu un un un... kā var būt vēl jautājumi? Ārstēšanās pēctam nebūs par brīvu.

     [+] [-]

, 2019-06-04 16:02, pirms 5 gadiem
Nu ieteiktu organizatoriem pareklamēt pasākumu...

     [+] [-]

, 2019-06-04 18:21, pirms 5 gadiem
Pirmo reizi dzirdu par tādu pasākumu, Intar Sabuli, izdari secinājumus.

     [+] [-]

, 2019-06-06 06:13, pirms 5 gadiem
Nākotnē bišķi vairāk reklāmas medijos un ar Gulbenes trases atpazīstamïbu nebūs problēmu. Prieks par izmaiņām trasē. Veiksmi!