Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ Baltijas un Latvijas motošosejas posms "Nemuno Žiedas" trasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Šonedēļ Baltijas un Latvijas motošosejas posms "Nemuno Žiedas" trasē
Foto: Facebook.com/LamsfMotososeja

Šajā nedēļas nogalē, 5. un 6.augustā Lietuvā, "Nemuno Žiedas" trasē pulcēsies motošosejas sportisti, lai piedalītos Baltijas čempionāta trešā posma sacensībās, kas būs arī Latvijas čempionāta ceturtā posma ieskaite. Kā vēsta sacensību organizatori, šajās sacensībās plāno piedalīties arī britu "Superbike" braucējs Leons Džeikoks.

Jaudīgākajā Superbike klasē Baltijas čempionāta kopvērtējumā pirmo vietu patreiz ieņem lietuvietis Šarūnas Pladas, otro vietu Hanno Velt no Igaunijas, bet trešā vietā ierindojies mūsu Mārcis Pirtnieks (“SFRT Motorsports”), kurš Latvijas čempionātā šobrīd ieņem pirmo vietu, aiz sevis otrā vietā ar trīs punktu atstarpi atstājot Sergeju Paņevinu (“Motoaplis”). Tāpat ļoti labus rezultātus šosezon ir uzrādījis B1200 klases braucējs Ģirts Zariņš (“SFRT Motorsports”), Latvijas čempionātā izvirzoties līderpozīcijā, bet Baltijā ierindojoties otrajā vietā.

Arī šogad Baltijas čempionātā paralēli notiek komandu ieskaites vērtējums, pēc aizvadītiem diviem posmiem pirmajā vietā atrodas “Vihur Motosport”, otrā vietā “SK Suzuki Team Estonia”, bet “Pladas racing” ieņem trešo vietu. “SFRT Motosports”, kas bija pagājušā gada uzvarētāja, uz doto brīdi atrodas sestajā vietā un ir vienīgā komanda no Latvijas, kura iekļuvusi pirmajā desmitniekā.

Baltijas čempionāta kopvērtējuma rezultāti: https://balticrr.eu/en/standings

Latvijas čempionāta rezultāti: https://www.lamsf.lv/motososeja/rez...

Izmantotie resursi:
lamsf.lv