Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Svētdien Apē tiks aizvadīta jau 49. ''Vaidavas kausa'' izcīņa motokrosā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Svētdien Apē tiks aizvadīta jau 49. ''Vaidavas kausa'' izcīņa motokrosā
''Vaidavas kauss'' motokrosā. Foto: vaidavaskauss.lv

Svētdien tiks aizvadīta jau 49. ''Vaidavas kausa'' izcīņa motokrosā. Sportisti tiksies vienuviet Apē - Arvīda Levana vārdā nosauktajā mototrasē.

Sacensības tiks apvienotas ar Latvijas čempionātu motokrosā, kas tiks traktēts kā otrais šī seriāla posms šosezon. Sportisti cīkstēsies visās paredzētajās Latvijas čempionāta motociklu ieskaitēs, kā arī blakusvāģu un kvadriciklu klasēs.

Skatītājus priecēs arī vēsturiskā un tik ļoti cienītā ''Zelta mopēda'' klase. Pirmie sacensību starti paredzēti jau plkst. 11:15.

Sacensību organizatori informē, ka Apē plāno startēt vairāki izteikti spēcīgi motobraucēji kā no Latvijas, tā arī Igaunijas un citām valstīm. Gatavību doties trasē paudis arī iepriekšējais ''Vaidavas kausa'' galvenās balvas ieguvējs Kārlis Sabulis.

Kā jau ierasts, arī šogad sportisti sacentīsies ne vien par goda pjedestālu, bet arī par ''Starta karaļa'' titulu un tālāko lēcienu milzīgajā Klētskalna tramplīnā.

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv