Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons un Rasels pagarina līgumus ar "Mercedes" līdz 2025. gadam

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons un Rasels pagarina līgumus ar "Mercedes" līdz 2025. gadam
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Lūiss Hamiltons beidzot parakstījis jaunu līgumu ar "Mercedes" komandu, izbeidzot mēnešiem ilgušās baumas. Septiņkārtējais F1 čempions turpinās startēt vienībā vismaz turpmākās divas sezonas.

"Mercedes" sastāvā Hamiltons startē jau kopš 2013. gada, bet šī gada izskaņā beigsies viņa pašreizējā kontrakta termiņš. Par jaunu līgumu tiek runāts jau mēnešiem, to tika solīts noslēgt kuru katru brīdi, tomēr līdzjutējiem līdz oficiālajam paziņojumam nācās gaidīt ilgi.

Tas raisīja augsni dažādām baumām. Tika pieļauts, ka Hamiltons varētu F1 pilota karjeru beigt vai pievienoties "Ferrari" komandai, kas it kā esot izteikusi sportistam dāsnu piedāvājumu.

Šodien beidzot kļuva zināms, ka Hamiltons un "Mercedes" noslēguši jaunu līgumu līdz 2025. gada beigām.

"Nokļūt virsotnē, tas nav vienā dienā vai īsā periodā izdarāms darbs," saka 38 gadus vecais britu autosportists. "Tas prasa ziedošanos, smagu darbu un turēšanos kopā. Tas ir pagodinājums, ka ar šo neticamo komandu kopā esam iegājuši vēstures grāmatās. Nekad mūsu izsalkums pēc uzvarām nav bijis lielāks kā tagad. Esam guvuši mācību ne vien no saviem panākumiem, bet arī grūtajiem brīžiem. Mēs turpināsim tiekties pēc saviem sapņiem un cīnīties, neskatoties uz izaicinājumiem. Un mēs atkal uzvarēsim."

Tikmēr Džordžs Rasels, kuram jau bija spēkā saistības līdz 2024. gada izskaņai, pagarinājis savu kontraktu līdz 2025. gadam.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs