Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Hamiltonam laikam ir īsa atmiņa, droši vien viņš noveco"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Alonso: "Hamiltonam laikam ir īsa atmiņa, droši vien viņš noveco"
Fernando Alonso. Foto: @RedBullUpdates

Spāņu F1 pilots Fernando Alonso nepiekrīt nesen Lūisa Hamiltona teiktajam par to, ka ''Red Bull'' esot ātrākais auto, kāds esot redzēts F1 čempionātā.

Nesen "Mercedes" komandas braucējs Lūiss Hamiltons atzina, ka "Nekad neesmu redzējis tik ātru formulu, kāda šobrīd ir ''Red Bull''. Domāju, ka tad, kad mēs F1 čempionātā bijām ātri, mēs nebijām tik ātri. Manuprāt, tas ir ātrākais auto, kādu esmu redzējis, īpaši salīdzinājumā ar citiem."

Taču spāņu pilots Fernando Alonso nepiekrīt šim apgalvojumam, atklājot, ka pavisam nesen septiņus gadus F1 dominēja tieši ''Mercedes''. Laikrakstam L'Equipe Alonso saka: "Es tam nepiekrītu. Saūda Arābijā finišēju 20 sekundes aiz Serhio Peresa un Maksa Verstapena, bet 2014. un 2015. gadā Hamiltons un Niko Rosbergs bija minūti priekšā visiem pārējiem,'' iesāk Fernando Alonso.

''Toreiz viņi pēc diviem vai trim apļiem palēnināja tempu, lai taupītu dzinējus. Viņam laikam ir īsa atmiņa, droši vien viņš noveco. Kad viņš pilotē parastu formulu, ir manāms, ka viņam ir arī vājās vietas. Agrāk viņam nevajadzēja ar nevienu sacensties, izņemot to, ka reizēm trasē viņš cīnījās ar komandas biedru.''

"Hamiltons pole-position ziņā ir rekordists, bet Džordžs Rasels šosezon kvalifikācijā viņu pārspēj 2-0. Tas tikai pierāda to, cik liela nozīme joprojām ir formulai."

Atgādināsim, ka ceturtdien notikušajos F1 treniņos ātrākos laikus uzrādīja kopvērtējuma līderis Makss Verstapens un Fernando Alonso. Hamiltonam treniņos otrā un 13.vieta.

Izmantotie resursi:
L'Équipe - L'actualité du sport en...

     [+] [-]

, 2023-03-31 18:46, pirms gada
Hamiltons dzīvo rent-free Alonso galvā. Tik labi zina visus faktus par viņu.

     [+] [-]

, 2023-03-31 19:44, pirms gada
Alonso vienkārši ir meistars uz sarkasmu. Hamiltonam iedzelt, protams, viņu nekad nav bijis īpaši jāmudina

     [+] [-]

, 2023-03-31 19:47, pirms gada
Pilniba piekritu Alonso, Hamiltons tikai megina noniecinat redbull sasniegumus, bet turpretim brauca ar vel atraku formulu savu titulu sasniegsanai