Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" jaunā formula neiztur triecientestus

Juris Grīns
Juris Grīns

Itālijas mediji vēsta, ka "Red Bull" komandas jaunais sacīkšu auto RB18 nav izturējis FIA triecientestus, kā rezultātā to nāksies pārveidot. Komandā gan nekāds milzīgs satraukums šī iemesla dēļ neesot.

Tas, ka tik īsi pirms sezonas neizdodas izpildīt šasijas izturības testu prasības, nozīmē pamatīgus dizaina labošanas darbus, kas savukārt aizkavē mašīnas turpmāko attīstīšanu. Tieši šis negaidītais pavērsiens esot iemesls, kādēļ "Red Bull" komanda, kuras sastāvā pērn par F1 čempionu kļuva Makss Verstapens, vēl nav paziņojusi prezentācijas datumu.

Nesen kādā intervijā "Red Bull" vadītājs Kristians Horners atklāja, ka uz to brīdi visi uzstādītie mērķi "pa lielam" esot bijuši izpildīti atbilstošajos termiņos. Lai gan tagad radies šāds šķērslis, kas noteikti liks mainīt darbu plānus, komandas iekšienē milzīgs satraukums neesot jūtams, portālam "RacingNews365.com" apstiprinājis kāds anonīms avots.

Šī nav pirmā reize, kad Adriana Ņūvija vadībā radīts F1 spēkrats nav atbildis triecientestu prasībām. Iepriekš līdzīgi notika 2003. gadā ar viņa konstruēto "McLaren MP4-18" formulu, lai gan šis auto uz starta tā arī nekad neparādījās.

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...