Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons nosauc savus trīs lielākos konkurentus "Formulā 1"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons nosauc savus trīs lielākos konkurentus "Formulā 1"
Lūiss Hamiltons
Foto: imago/Crash Media Group/Scanpix

Četrkārtējais F1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons paziņojis, ka viņa lielākie un spēcīgākie konkurenti F1 pasaules čempionātā ir Sebastians Fetels, Makss Verstapens un Fernando Alonso. Brits atzīst, ka Alonso ir vissīkstākais pretinieks, kamēr Verstapens kļūs vēl bīstamāks, kad iekrās vairāk pieredzes.

"Mēs esam četri spēcīgi braucēji," saka "Mercedes" komandas pilots. "Es ļoti ceru, ka mēs visi šogad cīnīsimies savā starpā. Tas būtu absolūti fantastiski."

Tāpat Hamiltons sniedzis savu skatījumu uz katru no viņiem: "Es uz viņiem skatos atšķirīgi. Viņiem katram ir savs raksturs. Sebastians no pagājušā gada teiktu "dodiet man vairāk vietas", taču es to nedomāju negatīvā nozīmē. Makss uzņemas lielu risku. Arī viņam ir jāatstāj vairāk vietas, taču viņš ir mazāk pieredzējis par pārējiem šiem puišiem. Fernando ir sīkstākais no visiem, bet katru no viņiem jārespektē augstākajā mērā, un savas kārtis vienmēr jāizspēlē pareizi."

Hamiltons arī uzskata, ka Verstapens spējīgs radīt vēl lielāku draudu konkurentiem, līdz ar pieredzes uzkrāšanos. Kā zināms, holandietis "Formulā 1" debitēja tikai 2015. gadā, Fetels startē kopš 2007. gada, bet Alonso čempionātā ir jau kopš 2001. gada.

"Viņš dara brīnišķīgas lietas, bet nākamo desmit gadu laikā vēl daudz augs," runājot par Verstapenu, atzīst Hamiltons. "Nedomāju, ka tā būs problēma, vienkārši būs ļoti grūti ar viņu cīnīties. Vai tā nebūtu liela cīņa? Es pats būtu gatavs maksāt, lai to varētu redzēt!"

Izmantotie resursi:
F1Today.net