Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Fakti pierāda, ka "McLaren" komanda šogad būs ātrāka"

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso: "Fakti pierāda, ka "McLaren" komanda šogad būs ātrāka"
Fernando Alonso pirms "Indy 500" sacīkstēm
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Divkārtējais F1 pasaules čempions Fernando Alonso atzīst, ka šajā gadā uz gaidāmo sezonu raugās ne vien ar cerībām, bet arī faktisku pārliecību par "McLaren" komandas iespējām uzlabot ātrumu.

Iepriekšējos trīs gadus "McLaren" izmantoja "Honda" motorus, kas liedza cīnīties pat par pjedestāliem. Pēdējo reizi komanda pirmajā trijniekā tika 2014. gada pirmajā posmā Austrālijā, kad Kevins Magnusens finišēja otrais, bet trešo vietu guva Džensons Batons, bet abi startēja ar "Mercedes" dzinējiem. Savukārt uzvaras komanda nav guvusi kopš 2012. gada, kad tās rindās vēl brauca tobrīd tikai viena F1 titula īpašnieks Lūiss Hamiltons.

"Pēdējos gados mēs vienmēr cerējām, ka nākamā sezona būs labāka," atzīst Alonso. "Tomēr toreiz tās bija tikai cerības. Tagad mums ir arī fakti."

Spāņu veterāna labākais sasniegums "McLaren" sastāvā aizvadītajās trīs sezonās ir piektā vieta vairākos posmos, bet augstāk par desmito vietu kopvērtējumā viņš nav ticis.

Jauno sacīkšu auto "MCL33" komanda prezentēs 23. februārī, un tas būs apgādāts ar "Renault" dzinēju.

Paredzams, ka atkal būs mainīts arī mašīnu krāsojums, taču šis jautājums vēl ir noslēpumā tīts.

"Mani apmierina jebkura krāsa, bet oranžā ir daļa no "McLaren" DNS," atzīst Alonso. "Līdz ar to būtu jauki, ja mašīna būtu tādā pašā oranžā krāsā kā mana "IndyCar" formula."

Izmantotie resursi:
F1Today.net

  -1 [+] [-]

, 2018-01-31 14:15, pirms 7 gadiem
Nemuldi stabils midfield tīms ir un paliks

     [+] [-]

, 2018-01-31 15:12, pirms 7 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Теперь и жена захотела попробовать, ведь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал и цeнa вoпроca копeeчнaя. Этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя.Вот тот блог---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?

  -1 [+] [-]

, 2018-01-31 15:27, pirms 7 gadiem
Man oranžā krāsa vienmēr atgādina par Arrows formulām , nemaz tik tālu no tā līmeņa jau nav tikuši McLaren pēdējos gados.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-31 15:33, pirms 7 gadiem
shumo rakstīja: Man oranžā krāsa vienmēr atgādina par Arrows formulām , nemaz tik tālu no tā līmeņa jau nav tikuši McLaren pēdējos gados.
Arrows simpātiskā izskatijās par tagādējo Mclaren orandžo , melno krāsu salikumu

     [+] [-]

, 2018-02-01 12:30, pirms 7 gadiem
Kamer netiks atkal pamainiti tehniskie noteikumi, konstruktoros vinie bus gruti cinities ar Mercedes un Ferrari, drizak cina ar Red Bull par treso vietu, bet pirma cetrinieka vini bus, jo ari budzets viniem ir 4 lielakais.
Ja neskaita Renault rupnicas komandu un McLaren izgasanos ar Honda, tad pedejos gadus ta ari visi ienem vietas atbilstosu komadas budzetam.

     [+] [-]

, 2018-02-01 21:44, pirms 7 gadiem
būs jauns GP2 motors gan jau kādu vietu augstāk tiks