Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Renault" pagaidām nevēlas sadarbību ar Alonso

Juris Grīns
Juris Grīns

"Renault" pagaidām nevēlas sadarbību ar Alonso
Fernando Alonso
Foto: EPA/Scanpix

Lai gan savulaik "Renault" sastāvā Fernando Alonso ieguvis divus F1 titulus, komandas vadītājs Sirils Abitebouls uzskata, ka nolīgt spāņu autosportistu uz 2018. gadu būtu pāragri, jo nākamsezon vienība vēl nespēs cīnīties par tik augstiem rezultātiem, lai apmierinātu uzvarām bagāto braucēju.

Savā F1 karjerā Alonso 32 reizes guvis uzvaras, 97 reizes kāpis uz pjedestāla un izcīnījis divus titulus, 2005. un 2006. gadā, tomēr pēdējo trīs gadu laikā, kas pavadīti "McLaren" komandā, viņš ne reizi nav spējis finišēt pirmajā trijniekā. Situācija ir tik slikta, ka Alonso šobrīd apsver iespēju mainīt komandu.

Lai gan daudzi uzskata, ka tieši "Renault" komanda ir Alonso īstās mājas, maz ticama viņa atgriešanās tās sastāvā jau nākamgad.

"Mana atbilde Fernando vienmēr būs viena un tā pati," atzīst Abitebouls, atzīstot, ka sportists komandā vienmēr būs gaidīts. "Tomēr mūs uztrauc nākotne, jo viņš ir dinamisks braucējs, kurš vēlas, lai ir iespēja cīnīties par titulu. Mūsu mašīnai ir vajadzīgs laiks, lai šādu iespēju piedāvātu, bet es negribētu redzēt sarūgtinātu Fernando braucam ar "Renault" formulu."

Kamēr Niko Hilkenberga palikšana "Renault" sastāvā uz 2018. gadu ir droša, uz Džoliona Palmera vietu pretendē Serhio Peress, Estebans Okons, Karloss Sainss un Roberts Kubica.

Neoficiāla informācija liecina, ka Alonso ir tuvu līgumam ar "Williams". Tajā pašā laikā "McLaren" komandai viņš uzstādījis ultimātu - beigt sadarbību ar "Honda". Lēmumu par nākotni Alonso pieņems septembrī.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  -1 [+] [-]

, 2017-08-31 08:30, pirms 7 gadiem
Neviens to nevēlas...kuram gribētos piedzīvot mirkli,tad pilots piesmej komandu!

     [+] [-]

, 2017-08-31 21:03, pirms 7 gadiem
McLaren to ir pelnijis, protams gribeja ka labak, jo pagatne bija veiksmiga sadarbiba, tacu tika pie viena no sliktakajiem motoriem visa F-1 vesture, kurs uz parejo fona ir galigi nekonkuret spejigs.
Trakakais ir tas, ka McLaren nav iespeja atkaratities no Honda, kamer ta pati neaiziet, jo citi razotaji nevelas piegadat motoru un nav obligats pienakums, jo katram ir jau noteiktais minimalais klientu skaits.

     [+] [-]

, 2017-09-01 22:30, pirms 7 gadiem
Kā sacīt jāsaka - labs nāk ar gaidīšanu.
Cerams arī Palmeram drīzumā izdosies būt stabilam pretendentam uz TOP 10.