Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Mediji: No nākamās sezonas "Alfa Romeo" kļūs par "Haas" komandas galveno sponsoru

Juris Grīns
Juris Grīns

Mediji: No nākamās sezonas "Alfa Romeo" kļūs par "Haas" komandas galveno sponsoru
Foto: Motorsport.com

Monako GP izcīņas nedēļas nogalē kļuva neoficiāli zināms, ka "Alfa Romeo" pēc šīs sezonas nepametīs F1 pasaules čempionātu, tā vietā kļūstot par "Haas" komandas galveno sponsoru.

Šī ir pēdējā sezona, kad "Alfa Romeo" atbalsta "Sauber" vienību. Turpmākajās sezonās tā startēs ar savu vēsturisko noteikumu, pirms 2026. gadā to pilnībā pārņems "Audi" rūpnīca.

Tikmēr vairāki autosporta aprindās uzticami avoti ziņo, ka "Alfa Romeo" no čempionāta neaizies, bet jau nākamgad uzsāks sadarbību ar Džīnam Hāsam piederošo F1 komandu "Haas". Portāls "RacingNews365.com" raksta, ka ik gadu kā sponsors Itālijas autoražotājs gatavojas investēt vienībā 20 miljonus ASV dolāru (21.5 miljoni eiro).

Sarunas Monako ar "Haas" vadītāju Ginteru Steineru esot bijušas sekmīgas un abas puses jau vienojušās. Oficiāli gan šī informācija pagaidām vēl nav apstiprināta. Arī "Haas", tāpat kā "Sauber", izmanto "Ferrari" ražotos dzinējus un citas komponentes. Pašlaik tiek ziņots, ka sākotnējais līgums tiks parakstīts uz diviem gadiem.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-05-30 18:16, pirms gada
Principā tīri viss saprotams. Nu Sauberam nebūs viegli tālāk, taču gan jau atradīs pagaidu spnsorus jeb Audi pirms laika, kko iedos .