Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Maldonado un Masa nosoda Hamiltonu, kurš beigās saņem sodu

Maldonado un Masa nosoda Hamiltonu, kurš beigās saņem sodu
Luiss Hamiltons pa iekšmalu apdzen Maldonado
Foto: AFP/Scanpix Sweden

Pēc Monako F1 posma, kurā uzvaru izcīnīja Sebastians Fetels, tika sodīts britu pilots Luiss Hamiltons, taču tas viņa pozīciju (sestā vieta) nemainīja. Tāpat kritiskas piezīmes Hamiltona virzienā izteica Felipe Masa un Pastors Maldonado.

Vispirms sacīkstes vidusdaļā Hamiltons sadūrās ar Felipi Masu, kā rezultātā brazīlietis pēc pāris līkumiem ieskrēja trases sienā un izstājās, bet beigās pēc Hamiltona un "Williams" pilota Pastora Maldonado sadursmes sacensības beidzās Venecuēlas sportistam.

Ja pēc pirmās avārijas Hamiltons saņēma sodu - izbraukšanu caur boksiem, tad par otro negadījumu britu pilots savam finiša laikam klāt nopelnīja 20 sekunžu sodu, taču tas nemainīja Hamiltona pozīciju – sestā vieta.

''No sešām sacīkstēm piecas reizes biju spiests doties pie tiesnešiem. Tas ir kaut kāds joks,'' saka Luiss Hamiltons. ''Kad sāku apdzīt Maldonado, iebraucu trases iekšmalā, bet tajā brīdī viņš pārāk ātri nogrieza man ceļu, kā rezultātā sekoja sadursme. Šie braucēji ir smieklīgi.''

Jāatzīmē, ka pēc sacīkstēm Hamiltons bija spiests doties un atvainoties tiesnešiem par kādu joku. Uz jautājumu, kāpēc tiesneši tik bieži pievērš uzmanību Hamiltona braukšanai, pilots atbildēja. ''Varbūt tāpēc, ka esmu melnais. Tas ir tas, ko Ali G saka. Nezinu.''

Tikmēr cits viedoklis par minētajām avārijām ir Masam un Maldonado. ''Domāju, ka viņš veica tieši tādu pašu manevru, kādu pirms tam Masas gadījumā,'' iesāk Pastors Maldonado. ''Viņš bija pārāk optimistisks. Šī ir šaura trase, kurā apdzīt grūti. Sacīkstes laikā veicu daudz apdzīšanas, taču man nekādu problēmu nebija. Iespējams, viņš rīkojās savādāk, jo kā nekā Hamiltons cīnās par čempiontitulu. Žēl, zaudēju desmit punktus, kas man, gan komandai bija ļoti svarīgi.''

''Viņš mani centās apdzīt jau atrodoties uz trases apmalēm,'' iesāk Felipe Masa. ''Nedomāju, ka tas bija iespējams. Domāju, ka viņš bija pārāk agresīvs. Tas, ko viņš šodien izdarīja (ne tikai ar mani, bet arī ar citiem braucējiem), ir neticami. Domāju, ka viņam jāsaņem vēl kāds sods, jo savādāk viņš nesapratīs un turpmāk rīkosies tāpat.''

Monako Grand Prix rezultāti

VPilotsKomandaLaiks
1.Sebastians FetelsRed Bull-Renault2:09:38.373
2.Fernando AlonsoFerrari+ 1.138
3.Džensons BatonsMcLaren-Mercedes+ 2.378
4.Marks VēbersRed Bull-Renault+ 23.100
5.Kamui KobajašiSauber-Ferrari+ 26.900
6.Luiss HamiltonsMcLaren-Mercedes+ 47.200
7.Adrians ZutilsForce India-Mercedes+ 1 aplis
8.Niks HaidfeldsRenault+ 1 aplis
9.Rubens BarikelloWilliams-Cosworth+ 1 aplis
10.Sebastjans BuemiToro Rosso-Ferrari+ 1 aplis
11.Niko RosbergsMercedes+ 1 aplis
12.Pols Di RestaForce India-Mercedes+ 2 apļi
13.Jarno TrulliLotus-Renault+ 2 apļi
14.Heiki KovalainensLotus-Renault+ 2 apļi
15.Džeroms D'AmbrozioVirgin-Cosworth+ 2 apļi
16.Vitantonio LiuciHRT-Cosworth+ 3 apļi
17.Narains KartikejansHRT-Cosworth+ 3 apļi
18.Pastors MaldonadoWilliams-Cosworth+ 5 apļi

Izstājās

PilotsKomandaApļu skaits
Vitālijs PetrovsRenault68
Haime AlguersuariToro Rosso-Ferrari68
Felipe MasaFerrari33
Mihaels ŠumahersMercedes33
Timo GloksVirgin-Cosworth31
Serhio PeressSauber-Ferrari-

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

Kā vērtējat Hamiltona braukšanu Monako F1 posmā?

  • 136

  • 72


1 2 3 80 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2011-05-30 13:36, pirms 13 gadiem
Vārguļi žēlojās! Ja jau tu domā ka viņš tā rīkojās tāpēc ka cīnās par čempiona titul, tad varbūt nākamreiz apsvērsi domu cīnīties brīvāk, ne tik stūrgalvīgi, jo esi taču dzirdējis, kāds ir ||Hamiltons, turklāt būtu nevis 10 bet 8 punkti! Bet par Māsu jau rakstīju, kad pagājušogad viņš palika trasē tad viss bija ok.
Vienā vārdā sakot, ja jums aizmugurē ir braucējs ar ātrāku formulu, tad jums ir jārēķinās ar to ka viņš mēģinās apdzīt, kaut arī tā ir Monako. Ja atstāji kaut mazliet vietu, tad pats vainīgs, un nav ko čīkstēt kā meitenēm, bet trasē cīnīties!
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +2 [+] [-]

, 2011-05-30 13:40, pirms 13 gadiem
exteam rakstīja: Vārguļi žēlojās! Ja jau tu domā ka viņš tā rīkojās tāpēc ka cīnās par čempiona titul, tad varbūt nākamreiz apsvērsi domu cīnīties brīvāk, ne tik stūrgalvīgi, jo esi taču dzirdējis, kāds ir ||Hamiltons, turklāt būtu nevis 10 bet 8 punkti! Bet par Māsu jau rakstīju, kad pagājušogad viņš palika trasē tad viss bija ok.
Vienā vārdā sakot, ja jums aizmugurē ir braucējs ar ātrāku formulu, tad jums ir jārēķinās ar to ka viņš mēģinās apdzīt, kaut arī tā ir Monako. Ja atstāji kaut mazliet vietu, tad pats vainīgs, un nav ko čīkstēt kā meitenēm, bet trasē cīnīties!
Stulbums nenozīmē, ka tā ir visatļautība. Hamja ieņemtā vieta un sekojošais sods ir tikai loģisks iznākums visam tam ko viņš sadarija.
Alonso ar daudz ātrāku formulu arī varēja nokost Fetelu, bet viņš nebija stulbs, un tāpēc rēķinājās ar ko tas var beigties.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-30 13:40, pirms 13 gadiem
Tak Hamiltons neiebrauc ka pat ja vinjs ieskrien ieksmalaa tam otram pilotam nav kur palikt?Massas gadijuma prieksa bija veel divas formulas un np taa likuma izgriezst uz armalu nav nemaz iespejams

  +5 [+] [-]

, 2011-05-30 13:46, pirms 13 gadiem
tiesi sadu cikstosu pilotu un tiesnesu del jenki smejas par F1.
kamer NASCAR un Indy masinas skist uz nebedu, piloti viens otru bez maz vai tarane, tikmer tiesnesi tikai prieka sit plaukstas un skatitaji ovacijas sveic pilotus ka varonus. pec sacikste neviens neuzvienu par avarijam launu pratu netur.
a F1, nedod dies, ka kads kadam saciksu laika netisam pieskarsies, kads par kadu pateiks, kadu rupju vardu un intervijas laika nesmaidis ar savu samaksloto smaidinu.
kas notiek ar F1? 70 un 80 gados tadi piloti ka Hamiltons un kobajashi bija F1 ikdiena, a tagad toni dikte memes deli, kuri velkot galva kieri uztraucas vai vinu matu skartojums netiks izbojats.

 +13 [+] [-]

, 2011-05-30 13:50, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: To nevar nosaukt par vienkāršu agresivitāti.
Tā jau bija pat bīstama agresivitāte,kas reāli apdraudēja citus braucējus.
ja, ik ipasi masas gadijuma. abi piloti 90 gradu likuma saskrejas ar asinis stindzinoso atrumu 20km/h

     [+] [-]

, 2011-05-30 13:55, pirms 13 gadiem
divi mīkstie braucēji runā, kas brauc nesteidzīgi un dzer kafiju. noskatieties gonku pirmos apļus, kur Šumakers apdzina Hamiltonu vislēnākajā līkumā - Hamiltons mācēja atstāt vietu ŠUmakeram, jo tā ir godīga cīņa. Masa redzēja, ka Hamiltons lec iekšā, un tāpēc speciāli ātrāk mēģināja iegriezties, lai izraisītu avāriju. Un pats pēc tam atrāvās.
Un Maldonādo gadījumā Hamiltons bija jau ar pusi formulas blakām, Maldonado gribēja bloķēt un pats izlidoja ārā. Būtu sabremzējis prātīgāk, būtu aizbraucis līdz finišam.
Sky Sport eksperti par Hamiltons - Masa deva 50/50, ka sodīs, par Hamiltons - Maldonado pilnīgi nepiekrita tiesnešiem, jo braucējam ir jāskatās gan uz priekšu, gan arī kas notiek aizmugurē un blakām. Maldonado redzēja, ka Hamiltons ir blakām, bet tik un tā grieza līkumā virsū. Hamiltonam bija reāls manevrs, kuram ar optimismu nav nekāds sakars. Paskatieties Kobijaši manevru, kur visu 4 riteņu sānslīdē 5.līkumā ierāva - priekšā braucošais redzēja un atstāja vietu, jo zināja, ka, ja būs avārija, viņam gonka ir beigusies.
F1 sāk iezīmēties ēra - divi šovmeņi Hamiltons un Kobijaši, un pārējie mīkstie kafijas dzērāji, kuri nemāk un neprot apdzīt priekšbraucošos. Alonso 20 apļus nemācēja apdzīt Feteli, kurš speciāli pirms starta finiša taisnes samazināja ātrumu tā, lai Alonso vēl pēc līkumā būtu spiests bremzēt un nevarētu apdzīt.
Ne velti Hamiltonam ir Sennas ķivere un pagaidām tikai viņš ir cienīgs šādu ķiveri valkāt.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-30 13:57, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: ja, ik ipasi masas gadijuma. abi piloti 90 gradu likuma saskrejas ar asinis stindzinoso atrumu 20km/h
Mēs jau visu neredzējām kas notika tunelī no kura Masa izbrauca bez priekšējā riteņa.
Pārāk bieži negadās redzēt,ka kāds mēģina sajā tunelī kādu apdzīt.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-30 13:59, pirms 13 gadiem
Varēja jau minūti pieskaitīt klāt, man viņš nepatīk!

  +4 [+] [-]

, 2011-05-30 14:01, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Mēs jau visu neredzējām kas notika tunelī no kura Masa izbrauca bez priekšējā riteņa.
Pārāk bieži negadās redzēt,ka kāds mēģina sajā tunelī kādu apdzīt.
Vajag skatīties Sky Sports! No visām kamerām parādīja, 6 līkumā abi pamīcījās, 7 masa pa priekšu izņēma, 8. Hamiltons izņēma perfekti un ieleca masam blakām, un masa kā debitants nezināja, ka līkuma ārmala ir putekļaina, slidena, bet negribēja atlaist gāzi, tāpēc pats savas muļķības dēļ ieslīdēja bortā.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-30 14:01, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Mēs jau visu neredzējām kas notika tunelī no kura Masa izbrauca bez priekšējā riteņa.
Pārāk bieži negadās redzēt,ka kāds mēģina sajā tunelī kādu apdzīt.
ne, man skiet, ka redzejam gan, vajadzeja skatities saciksti nevis gulsnat Hamiltons vinu apdzina un tikai pectam kad jau bija ticis garam massa saka slidet uz barjeras pusi.
ja tuneli butu kautkas noticis, tad Hamiltons butu sodits ari par to, par notikumiem tuneli nav izvirzitas nekadas pretenzijas ne no masas, ne tiesnesu puses. viss sis kaskis ir par avariju vienu apli ieprieks, kad vini saskrejas lenaja likuma.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-30 14:06, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: ne, man skiet, ka redzejam gan, vajadzeja skatities saciksti nevis gulsnat Hamiltons vinu apdzina un tikai pectam kad jau bija ticis garam massa saka slidet uz barjeras pusi.
ja tuneli butu kautkas noticis, tad Hamiltons butu sodits ari par to, par notikumiem tuneli nav izvirzitas nekadas pretenzijas ne no masas, ne tiesnesu puses. viss sis kaskis ir par avariju vienu apli ieprieks, kad vini saskrejas lenaja likuma.
nevis vienu aplis, bet pāris līkumus iepriekš. Masa muļķis mēģināja Hamim pa ārmalu turēt līdzi tunelī, tomēr tunelī ārmala ir putekļaina bez saķeres, tāpēc slīd ārā. Pagājušā gadā tur Williams Hildebrads arī izlidoja. tipiska debitanta kļūda.

     [+] [-]

, 2011-05-30 14:06, pirms 13 gadiem
Hamiltona un Maldonado avarija
YouTube
- ‪F1 Monaco 2011 -...

  -1 [+] [-]

, 2011-05-30 14:12, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: Hamiltona un Maldonado avarija
http://www.youtube.com/watch?v=H2BjGoS8ORE
Tas ir tas, ko es teicu - Hamiltons bija ar pusi formulas blakām, tātad Maldonado bija jāatstāj vieta Hamim, tomēr debitantam aizvērās širmis, un grieza ciet.
Ir jāmāk arī zaudēt pozīciju. Šinī pašā gonkā Petrovs arī centās nosegt vienu pozīciju un zaudēja 3, jo negribēja piekāpties.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-30 14:18, pirms 13 gadiem
ja nemaldos, tad vēl nesen Singapūrā bija situācija, kad Vēbers mēģināja apdzīt Hami pa iekšmalu, taču līkumā vēl nebija ticis garām viņam, un Hamis aizgrieza šim priekšā. rezultātā Hamis izstājās, bet Vēbers brauca tālāk un par vainīgo, ja nemaldos, vēl atzina Hamiltonu. tagad viņam aizgriež priekšā un atkal viņš ir vainīgs.

     [+] [-]

, 2011-05-30 14:24, pirms 13 gadiem
Jebkurā gadijuma šī nav pirmā reize, kad piloti pārmet Hamim par nepamatoti lielo agresivitāti.
Un arī sods viņam par to nav pirmo reizi.
Un tā piebilde, ka viņš tiek sodīts par to ka ir melnais vispār pārspēj visu.
Takā viņa fani var riet cik grib, bet karavāna iet tālāk.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-30 14:25, pirms 13 gadiem
Nu neesmu es lielākais Hamiltona cienītājs, bet nu jāsaka godīgi, ka Masa pats bija vainīgs. Hamiltons jau bija iekšmalā, bet Masa viņam rupji nogrieza ceļu. Arī Moldonado gadijumā ir grūti ko teikt. Protams, man pašam bija ļoti žēl, ka viņam tika izbojāta tik laba sacīkste, bet nu jārēķinās, ka Hamiltonu nenobiedēsi un ja reiz ir blakām viņš ticis, tad ko tur vairs. Vismaz prieks, ka ir piloti, kas nebaidās actionu uzzināju. Bet nu visu cieņu Vetelam, kurš izdomāja un nosargāja savu pozīciju.

  -1 [+] [-]

, 2011-05-30 14:25, pirms 13 gadiem
esprets rakstīja: ja nemaldos, tad vēl nesen Singapūrā bija situācija, kad Vēbers mēģināja apdzīt Hami pa iekšmalu, taču līkumā vēl nebija ticis garām viņam, un Hamis aizgrieza šim priekšā. rezultātā Hamis izstājās, bet Vēbers brauca tālāk un par vainīgo, ja nemaldos, vēl atzina Hamiltonu. tagad viņam aizgriež priekšā un atkal viņš ir vainīgs.
Protams,protams.
Hamja un Maku fani visu zin labāk par tiesnešiem.
Tā tas vienmēr ir bijis un būs.

     [+] [-]

, 2011-05-30 14:26, pirms 13 gadiem
esprets rakstīja: ja nemaldos, tad vēl nesen Singapūrā bija situācija, kad Vēbers mēģināja apdzīt Hami pa iekšmalu, taču līkumā vēl nebija ticis garām viņam, un Hamis aizgrieza šim priekšā. rezultātā Hamis izstājās, bet Vēbers brauca tālāk un par vainīgo, ja nemaldos, vēl atzina Hamiltonu. tagad viņam aizgriež priekšā un atkal viņš ir vainīgs.
Jā, tā bija, Hamiltons pa ārmalu apdzina Vēberu, neatstāja vietu, Vēbers ar priekšējo riteni pārsita aizmugurējo riteni Hamiltonam, Hamis ārā, un ta atzina par sacīkšu negadījumu, jo Hamiltonam bija jātstāj vieta Vēberam manevra pabeigšanai.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-30 14:31, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Protams,protams.
Hamja un Maku fani visu zin labāk par tiesnešiem.
Tā tas vienmēr ir bijis un būs.
tikko noskatījos video - Hamiltons apdzina Vēberu un bija jau ticis priekšā tajā līkumā, taču neatstāja pietiekami daudz vietas viņam. tā tas bija arī šajās divās situācijās, tikai Hamiltonam netika atstāta vieta. ja jau visi tie tiesneši uzlika vainu toreiz Hamiltonam, tad šoreiz vainot vajadzētu Masu un Maldonado. un Šūmahers nez kādēļ mācēja atstāt vietu tajā pašā līkumā, kurā Maldonado to neizdarīja.

     [+] [-]

, 2011-05-30 14:34, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jebkurā gadijuma šī nav pirmā reize, kad piloti pārmet Hamim par nepamatoti lielo agresivitāti.
Un arī sods viņam par to nav pirmo reizi.
Un tā piebilde, ka viņš tiek sodīts par to ka ir melnais vispār pārspēj visu.
Takā viņa fani var riet cik grib, bet karavāna iet tālāk.
nu a ko tu gribi? lai brauc kā Alonso pagājušajā gadā un netiek garām Petrovam. tad varbūt vienkārši palaist kvalifikāciju un viss, gonka beigusies. apdzīšana jebkurā gadījumā var būt bīstams manevrs, jo tev taisnē pēkšņi var saslīdēt formula un ietriekties blakus braucošajā.

  +5 [+] [-]

, 2011-05-30 14:35, pirms 13 gadiem
visiem.
Esmu par interesantām sacensībām nevis groziņu pēcpusdienām. Vetels ir pasaules čempis, Hamiltons ir pasaules čempis. Un tagad abu salīdzinājums - Fetels reklamē matu šampūnu par 500000 USD naudiņām gadā, Hamiltons pulksteņus par 10 000 000 USD naudiņām gadā. Kāpēc tāda atšķirība? Pat Red Bull ir atzinuši, ka finansiāli nav izdevīgi braukt pa priekšu pirmajā vietā vienam pašam (ko dara Fetels), jo visas kameras filmē to, kā aizmugurē plosās Hamiltons, un šad un tad arī Kobijaši. Tas ir daudzmiljardu bizness, kurā katra sekunda ir reklāma. Un nevienam neinteresē, kas notiek ar vientuļi braucošu pilotu rirmajā vietā, viņiem interesē cīņas. Hamiltons dara to, kāpēc F1 kļuva ļoti populāra 80 gadu vidū un uz urrā gāja līdz 01.05.1994. Cīņas. Kā teica trīskārtējs pasaules čempions (lai Tev vieglas smiltis Airton) - ja tu nelien spraugā, tu vairs neesi sacīkšu braucējs.
Ferrari ar Šumakeru 5 gados gandrīz apbedīja F1, tāpēc ir tik daudzas noteikumu maiņas, lai būtu cīņas.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-30 14:38, pirms 13 gadiem
esprets rakstīja: nu a ko tu gribi? lai brauc kā Alonso pagājušajā gadā un netiek garām Petrovam. tad varbūt vienkārši palaist kvalifikāciju un viss, gonka beigusies. apdzīšana jebkurā gadījumā var būt bīstams manevrs, jo tev taisnē pēkšņi var saslīdēt formula un ietriekties blakus braucošajā.
Viss jau sākās ar to,ka Hamis vairākas reizes pats ir atzinis,ka Monako principā apdzīt nav iespējams, bet tas viņu netraucēja sacīkstes laikā vairākas reizes ziepes savārīt.
Alonso un Batons bija stipri ātrāki par Fetelu, bet viņi atšķirībā no Hamja domāja ar galvu.

     [+] [-]

, 2011-05-30 14:45, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Viss jau sākās ar to,ka Hamis vairākas reizes pats ir atzinis,ka Monako principā apdzīt nav iespējams, bet tas viņu netraucēja sacīkstes laikā vairākas reizes ziepes savārīt.
Alonso un Batons bija stipri ātrāki par Fetelu, bet viņi atšķirībā no Hamja domāja ar galvu.
Noskaties vēlreiz gonku - Fetels apzināti samazināja līkumā pirms starta - finiša taisnes ātrumu, lai Alonso ar lābāk riepām, jaudīgāku dzinēju un nolaistu aizmugurējo šķipeli nevarētu pievilk klāt. Katrā aplī varēja redzēt, ka vēl līkumā ir ar purnu aizmugurē, un pēc līkuma ir jau 20 metri. Fetels perfekti sedzās, un Alonso pat nemēģināja mazliet atlaist un ar švunku ieiet līkumā, un būtu uzreiz aizmugurē. Un tāpēc arī Batons nevarēja tikt klāt Alonso, jo Alonso visu laiku līkumā lieki bremzē, tāpēc Batons bremzē.

     [+] [-]

, 2011-05-30 14:46, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Viss jau sākās ar to,ka Hamis vairākas reizes pats ir atzinis,ka Monako principā apdzīt nav iespējams, bet tas viņu netraucēja sacīkstes laikā vairākas reizes ziepes savārīt.
Alonso un Batons bija stipri ātrāki par Fetelu, bet viņi atšķirībā no Hamja domāja ar galvu.
Man liekas, ka pēdējos astoņos līdz deviņos apļos Fetela formulas riepas ļoti dila, tāpēc man nebija ko zaudēt. Neesmu čempionāta vadībā, tāpēc noteikti būtu cīnījies un mēģinājis viņu apdzīt. Ja avarētu, tad mēs avarētu, jo man nebija ko zaudēt. - citāts no Alonso teiktā, kas bija tepat sportacentra rakstā vakar. pēc Tevis teiktā sanāk, ka Alonso nav mēģinājis viņu apdzīt, bet pēc paša Alonso vārdiem sanāk pavisam citādāk. vienkārši viņš nav ticis blakus. un "principā", ko Tu lieto savā tekstā, viņš jau nesaka ka nevar to izdarīt vispār, redz, ka var.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-30 14:47, pirms 13 gadiem
Tāpēc arī man besī Massa. Viņš nekad nebūs čempions, NEKAD! Šādi čikstuļi paši neko nespēj un tikai ņaud. Ko tad viņam vajadzēja darīt, nebūt optimistam un braukt visu laiku astē? Viņš darīja to, kāds ir pilotu uzdevums, CĪNĪTIES par augstāku vietu un mēģināt apdzīt.

Kā perfekti pateica archdevil, arī playthegame labi pateica. ir jālien katrā brīvajā spraugā, lai varētu veidot cīņu,un skatīties aiz sajūsmas saķertu galvas un liktu par to runāt. Es gaidu vēl drošākas formulas, lai vēl drošāk varētu kādām likt pakaļā kaut vai tāpēc, ka pārāk lēni velkas.

Hamiltons ir mans elks tikai dēļ viņa braukšanas stila. Puse no šīs sezonas gonkām bez viņa būtu daudz garlaicīgākas.

  -1 [+] [-]

, 2011-05-30 14:50, pirms 13 gadiem
esprets rakstīja: Man liekas, ka pēdējos astoņos līdz deviņos apļos Fetela formulas riepas ļoti dila, tāpēc man nebija ko zaudēt. Neesmu čempionāta vadībā, tāpēc noteikti būtu cīnījies un mēģinājis viņu apdzīt. Ja avarētu, tad mēs avarētu, jo man nebija ko zaudēt. - citāts no Alonso teiktā, kas bija tepat sportacentra rakstā vakar. pēc Tevis teiktā sanāk, ka Alonso nav mēģinājis viņu apdzīt, bet pēc paša Alonso vārdiem sanāk pavisam citādāk. vienkārši viņš nav ticis blakus. un "principā", ko Tu lieto savā tekstā, viņš jau nesaka ka nevar to izdarīt vispār, redz, ka var.
Kaut kā Alonso vārdi ir pretrunā ar viņa reāliem darbiem, jo tā arī neviens reāls aodraudējums no viņa puses Fetelam nebija.

     [+] [-]

, 2011-05-30 14:52, pirms 13 gadiem
mrPO rakstīja: Tāpēc arī man besī Massa. Viņš nekad nebūs čempions, NEKAD! Šādi čikstuļi paši neko nespēj un tikai ņaud. Ko tad viņam vajadzēja darīt, nebūt optimistam un braukt visu laiku astē? Viņš darīja to, kāds ir pilotu uzdevums, CĪNĪTIES par augstāku vietu un mēģināt apdzīt.

Kā perfekti pateica archdevil, arī playthegame labi pateica. ir jālien katrā brīvajā spraugā, lai varētu veidot cīņu,un skatīties aiz sajūsmas saķertu galvas un liktu par to runāt. Es gaidu vēl drošākas formulas, lai vēl drošāk varētu kādām likt pakaļā kaut vai tāpēc, ka pārāk lēni velkas.

Hamiltons ir mans elks tikai dēļ viņa braukšanas stila. Puse no šīs sezonas gonkām bez viņa būtu daudz garlaicīgākas.
Tu skatījies gonku?

  -1 [+] [-]

, 2011-05-30 14:55, pirms 13 gadiem
mrPO rakstīja: Tāpēc arī man besī Massa. Viņš nekad nebūs čempions, NEKAD! Šādi čikstuļi paši neko nespēj un tikai ņaud. Ko tad viņam vajadzēja darīt, nebūt optimistam un braukt visu laiku astē? Viņš darīja to, kāds ir pilotu uzdevums, CĪNĪTIES par augstāku vietu un mēģināt apdzīt.

Kā perfekti pateica archdevil, arī playthegame labi pateica. ir jālien katrā brīvajā spraugā, lai varētu veidot cīņu,un skatīties aiz sajūsmas saķertu galvas un liktu par to runāt. Es gaidu vēl drošākas formulas, lai vēl drošāk varētu kādām likt pakaļā kaut vai tāpēc, ka pārāk lēni velkas.

Hamiltons ir mans elks tikai dēļ viņa braukšanas stila. Puse no šīs sezonas gonkām bez viņa būtu daudz garlaicīgākas.
Līst jau var kur vien vēlās, un pēc tam pa tiešo braukt cauri boksiem vai gaidīt kādu citu sodu, jo noteikumi ir rakstīti priekš visiem.
Nevar salīdzināt Sennas laika drošības noteikumus ar tagadējiem. Un Senna kļuva par upuri pats savam agresīvam braukšanas stilam.
Protams,ka mums kā skatītājiem ir interesanti izbaudīt dažādus ekšenus F-1 sacīkstēs, bet nedomāju ka tik interesanti bija Petrovam, kurš atrāvās pēc pilnas programmas.

     [+] [-]

, 2011-05-30 14:58, pirms 13 gadiem
Es tiešām neatceros, kurš brauca priekšā, bet Kobijaši apdzina visu 4 riteņu sānslīdē (līdzīgi kā 1987.gadā Pikē - Senna, tikai iekšmalā) priekšā braucošo. Es tā bija sajūsmināts par manevru, ka man pat neinteresēja, ko viņš apdzina, bet mēģināju saprast, kā viņam tas sanāca.

     [+] [-]

, 2011-05-30 15:00, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Līst jau var kur vien vēlās, un pēc tam pa tiešo braukt cauri boksiem vai gaidīt kādu citu sodu, jo noteikumi ir rakstīti priekš visiem.
Nevar salīdzināt Sennas laika drošības noteikumus ar tagadējiem. Un Senna kļuva par upuri pats savam agresīvam braukšanas stilam.
Protams,ka mums kā skatītājiem ir interesanti izbaudīt dažādus ekšenus F-1 sacīkstēs, bet nedomāju ka tik interesanti bija Petrovam, kurš atrāvās pēc pilnas programmas.
Tu runā pilnīgas muļķibas, un nekad vairs nesaki ko tādu. Ja Tu esi tik neaptēsts, tad paskaties kaut vai Youtube, kas notika ar Sennu. Viņš kaut kur līda? Kaut kam uzbrauca?

     [+] [-]

, 2011-05-30 15:01, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kaut kā Alonso vārdi ir pretrunā ar viņa reāliem darbiem, jo tā arī neviens reāls aodraudējums no viņa puses Fetelam nebija.
nevajag jau vienkārši pārskriet pāri rindām, bet kārtīgi izlasīt tekstu. viņš saka vēlējuma izteiksmē, ja būtu tāda iespēja, tad viņš mēģinātu, bet iespējas nebija, jo Fetels prasmīgi sedza viņu. saputrojos arī es, jo es uzrakstīja, ka viņš centās, bet viņš jau tikai gribēja un tā arī palika gribot.

     [+] [-]

, 2011-05-30 15:02, pirms 13 gadiem
archdevil rakstīja: Tu runā pilnīgas muļķibas, un nekad vairs nesaki ko tādu. Ja Tu esi tik neaptēsts, tad paskaties kaut vai Youtube, kas notika ar Sennu. Viņš kaut kur līda? Kaut kam uzbrauca?
Neiet runa vai viņš tur līda, bet iet runa par viņa braukšanas stilu.

     [+] [-]

, 2011-05-30 15:05, pirms 13 gadiem
esprets rakstīja: nevajag jau vienkārši pārskriet pāri rindām, bet kārtīgi izlasīt tekstu. viņš saka vēlējuma izteiksmē, ja būtu tāda iespēja, tad viņš mēģinātu, bet iespējas nebija, jo Fetels prasmīgi sedza viņu. saputrojos arī es, jo es uzrakstīja, ka viņš centās, bet viņš jau tikai gribēja un tā arī palika gribot.
Aaaaaaaaaaaa
Tur jau tas joks, ka Alonso šo iespēju bija atliku likā (cik Monāko trase to vispār ļauj), jo viņa formula bija stipri ātrāka par Fetela formulu.
Tikai atšķirībā no Hamja viņš mazliet domā ar galvu.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-30 15:07, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Aaaaaaaaaaaa
Tur jau tas joks, ka Alonso šo iespēju bija atliku likā (cik Monāko trase to vispār ļauj), jo viņa formula bija stipri ātrāka par Fetela formulu.
Tikai atšķirībā no Hamja viņš mazliet domā ar galvu.
nosauc kaut vienu reizi,kad Alonso formulas priekšgals bija blakus Fetela aizmugurējam antispārnam. to jau sauc par iespēju.
1 2 3 80 komentāri