Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress izmanto drošības mašīnu un Azerbaidžānā svin sezonas otro uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Peress izmanto drošības mašīnu un Azerbaidžānā svin sezonas otro uzvaru
Serhio Peress. Foto: Reuters/Scanpix

Šodien par Azerbaidžānas "Grand Prix" uzvarētāju tika kronēts meksikāņu pilots Serhio Peress. Viņš sacīkstes ievadā izmantoja drošības mašīnas došanos trasē un aiz muguras atstāja "Red Bull" komandas biedru Maksu Verstapenu.

• Serhio Peress uzvarējis divos no četriem posmiem – Saūda Arābijā un šodien Azerbaidžānā. Savukārt Bahreinā un Austrālijā triumfēja viņa komandas biedrs Makss Verstapens.

• No pirmās pozīcijas startēja Šarls Leklērs, bet ceturtajā aplī viņu apdzina Verstapens. Divus apļus vēlāk sekoja Peresa gājiens garām "Ferrari" līderim.

• "Red Bull" pilotus kājām gaisā apsvieda drošības mašīna, vadības grožus iegūstot Peresam, kurš vakar uzvarēja sprinta sacensībās.

• Drošības mašīna desmitajā aplī trasē devās, jo sestajā līkumā izstājās "AlphaTauri" pilots Niks de Vrīss.

• "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners ļāva Peresam un Verstapenam cīnīties savā starpā, bet – respektējot vienam otru.

• Tomēr divkārtējais pasaules čempions Verstapens pa īstam nespēja apdraudēt komandas biedra pirmo vietu.

• Uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Leklērs, kurš sacīkstes beigās vairākas reizes laboja ātrāko apļa laiku, atgaiņājot Fernando Alonso uzbrukumus.

• Lai gan ātrāko apļa laiku Leklēram atņēma Džordžs Rasels, tas noteikti nemazināja prieku par pirmo goda pjedestālu šajā sezonā.

• Alonso uz ceturto vietu pacēlās, pēc drošības mašīnas pazušanas apsteidzot Karlosu Sainsu.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-30 15:51, pirms gada
Varētu lūdzu ielikt kopvērtējuma tabulu un kurš kurā vietā finišēja? Citādi sajūta, ka gonkā piedalījās 6 vai 7 braucēji, no kuriem viena vai divi izstājās.
Paldies!

  -1 [+] [-]

, 2023-04-30 15:54, pirms gada
Es teikšu gonka diezgan garlaicīga nebija super intresanta es gandrīz aizmigu tādu gonku skatoties
Slēpts komentārs: BenSimmonsBall

  -4 [+] [-]

, 2023-04-30 16:24, pirms gada
D*ckheadu jau nākamajā posmā Perez nodzīs punktu kopvērtējumā. Let's go Cheko!

     [+] [-]

, 2023-04-30 17:05, pirms gada
Nu ko Ferrari bija sarežģīta situācija un viņi nesačakarēja Leklēra sacīksti. Pilnīgi prieks. Likās jau ka nu tūlīt būs Masterplan

     [+] [-]

, 2023-04-30 17:21, pirms gada
Čeko stabilas sacīkstes un priecīga uzvara. Bezierunu dubultuzvara "buļļiem". Alonso arī vecā lapsa - daudz pozitīvu emociju. Baku bez SC ir kā tornado bez vēja.

     [+] [-]

, 2023-04-30 17:23, pirms gada
Šī bija neskatāmākā Baku gonka līdz šim, parasti šeit jautrības netrūkst

     [+] [-]

, 2023-04-30 17:37, pirms gada
Šī sezona kaut kāda galīgi nepatīk, visiem savs temps katra komanda brauc savu tempu viss... Pagājšgad vismaz sākums bija skaists vairākas cīņas vienādā ātrumā starp līderiem, bet šeit... Vai Perezs laidīs tuvāk Maksi ir lielākā intriga.

     [+] [-]

, 2023-04-30 18:04, pirms gada
Peress vēlreiz pierāda, ka ielu sacīkstes ir viņa tēma