Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Zutils un Di Resta varētu pamest "Force India"

Juris Grīns
Juris Grīns

Zutils un Di Resta varētu pamest "Force India"
Adrians Zutils
Foto: AFP/Scanpix

Lai gan "Force India" sevi F1 čempionātā piesaka arvien skaļāk, tās piloti Adrians Zutils un Pols di Resta jau nākošgad vēlas startēt kādas labākas komandas sastāvā.

Zutils tikai šogad atgriezās F1 pēc pārtraukuma, tomēr jau šobrīd atklāti atzīst, ka vēlas startēt Marka Vēbera vietā "Red Bull" komandā.

"Daudzi piloti grib braukt pie viņiem," intervijā "Auto Motor und Sport" neslēpj Zutils. "Bet es būtu gandarīts, ja viņi vēlētos pieņemt manus pakalpojumus. Tomēr pagaidām esam aizvadījuši tikai septiņas sacīkstes un šobrīd jūtos labi "Force India" komandā."

Di Resta tikmēr šogad veltījis visai daudz kritikas "Force India" virzienā. Skotu braucējam joprojām sāp, ka neizdevās iekļūt "McLaren" sastāvā, kur viņa vietā tika pieņemts Serhio Peress.

"Vienmēr esmu gribējis braukt ar uzvarētspējīgu auto," viņš saka. "Gribu uzvarēt sacīkstēs un čempionātā. Vēl nezinu, kurā komandā braukšu nākošgad. Tā nu tas ir, taču man aizmugurē ir lieliska menedžmenta komanda."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2013-06-29 17:08, pirms 11 gadiem
Diez vai Red Bull būtu interesanti komandā redzēt divus vāciešus, no finansiālā viedokļa tas varētu būt neizdevīgi. Lai gan zinot Zutila izgājienus, varbūt Horners nobīsies, ka šo nesadur ar nazi ja nepiedāvās līgumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-06-29 19:59, pirms 11 gadiem
Tiesam murgo, patiesiba Sutils preks Red Bull butu labs Webera aizvietotajs, ar tiem jaunajiem var but visadi un bulli ir vieni no tiem kam finanses ipasi neuztrauc.
Tik nesaprotu kur abi grib skriet si komanda viniem ir ka radita, stiprakas vietas aizsistas un uz vajakam nav jega pariet.