Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Karloss Sainss juniors debitēs "Red Bull" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Karloss Sainss juniors debitēs "Red Bull" komandā
Karloss Sainss juniors
Foto: carlossainzjr.com

Slavenā rallija braucēja Karlosa Sainsa dēls Karloss Sainss juniors šomēnes debitēs "Red Bull" komandas sastāvā, piedaloties jauno braucēju F1 testos Silverstounā.

"Red Bull" komanda izvēlējusies divus pilotus, kuriem dos iespēju ar jaunāko sacīkšu tehniku piedalīties īstos F1 testos. Viens no viņiem ir portugālis Antonio Fēlikss da Košta, kurš jauno braucēju testos "Red Bull" sastāvā startēja jau pērn Abū Dabū, kā arī šogad bija šīs komandas oficiālais rezervists, kamēr Sebastians Buemī gatavojās startam Lemānā.

Savukārt 18 gadus vecais Sainss juniors ar "Red Bull" komandas F1 auto vēl nav braucis. Spānis līdz šim startēja F3 kategorijas formulu sacīkstēs, bet šogad ir spēris soli uz priekšu un piedalās GP3 čempionātā, kur šobrīd, pēc aizvadītām četrām sacīkstēm, ieņem sesto vietu. Tāpat Sainss juniors šogad startē "Formula Renault 3.5 Series", kur gan piedalījies tikai divos posmos.

Jāpiemin, ka sākotnēji izskanēja informācija par "Red Bull" plāniem boikotēt šos testus, lai tajā laikā piedalītos privātos testos ar pastāvīgajiem komandas pilotiem. Tomēr tagad "Red Bull" apstiprinājuši, ka uz testiem ieradīsies.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...