Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Par ''Honda'' interesējas četri pircēji

Par ''Honda'' interesējas četri pircēji
Viens no potenciālajiem ''Honda'' pircējiem Karloss Slims
Foto: AFP

Par F1 komandu ''Honda, kura pirms kāda laika paziņoja par savu izstāšanos no F1 sacensībām, ir ieinteresējusi četrus pircējus, kas vēlas to iegādāties. Par visaktīvāko tiek minēts meksikāņu biznesmens Karloss Slims.

Dažos informācijas avotos jau sestdien parādījās ziņa, ka pasaules otrs bagātākais cilvēks, meksikānis Karloss Slims, esot iegādājies ''Honda'' komandu. Itālijas laikraksts La Stampa ziņoja, ka ir noslēgta vienošanās pat par to, ka tās piloti 2009.gada sezonā būs Džensons Batons un Bruno Senna. Šīs ziņas gan tiktas noliegtas un pagaidām neviens ''Honda'' nav iegādājies.

Tomēr ir manāms progress sarunās par komandas iegādi, kas nozīmē, ka drīzumā kāds to varētu iegādāties, ko arī pieļauj ''Honda'' izpilddirektors Niks Fraijs: ''Par mums ir bijusi liela interese pēc tam, kad paziņojām par savu izstāšanos no F1 čempionāta. Mēs esam tikušies ar vairākiem potenciālajiem komandas pircējiem, kuri parādīja savu ieinteresētību par ''Honda'' iegādi.''

Bez Karlosa Slima kā par potenciālajiem ''Honda'' pircējiem vēl tiek minēti ''Prodrive'' vadītājs Deivids Ričards, grieķu magnāts Aheleas Kallakis, kā arī ''Force India'' boss Vidžajs Malja.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2008-12-29 11:43, pirms 16 gadiem
itkā ja esot nopirkta, bet jāpagaida oficālais ziņojums

  +1 [+] [-]

, 2008-12-29 13:28, pirms 16 gadiem
Ginobili rakstīja: itkā ja esot nopirkta, bet jāpagaida oficālais ziņojums
Slims noliedz, ka vispār bijušas jebkādas sarunas.
f1.gpupdate.net: Formula One news: Mexican billionaire denies...

  -1 [+] [-]

, 2008-12-29 19:11, pirms 16 gadiem
Jau nopirka!! Honda būs meksikāņu komanda!!