Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress: "Man nevajag, lai kāds uzdāvina uzvaru Meksikas posmā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Peress: "Man nevajag, lai kāds uzdāvina uzvaru Meksikas posmā"
Serhio Peress. Foto: Red Bull Content Pool

Pēc tam, kad Makss Verstapens jau nodrošinājis F1 titulu, bet "Red Bull" komanda uzvarējusi Konstruktoru kausā, šonedēļ Meksikā tā varētu visas pūles veltīt tam, lai savā māju posmā uzvarētu Serhio Peress. Tomēr sportists paziņojis, ka nekādas dāvanas viņam nav nepieciešamas.

Mehiko trasē F1 čempionāta posms atkal notiek kopš 2015. gada. Šajā laikā trīs uzvaras te guvis Verstapens. Peresam sacensības savās mājās ne tuvu nav bijušas tik sekmīgas. Augstāko rezultātu viņš sasniedza 2021. gadā, kad kāpa uz pjedestāla trešā pakāpiena.

Daudzi no viņa sagaida uzvaru šo svētdien, taču pilots atzīst, ka negrib, lai viņam tā tiek uzdāvināta.

"Man nevajag, lai kāds man kaut ko uzdāvina," viņš sacīja "Red Bull" rīkotā pasākuma laikā savā dzimtajā Gvadalaharā. "Visu savu dzīvi esmu braucis sacīkstēs bez tā, ka kāds man kaut ko dāvina."

Ceturtdien tika paziņots, ka Meksikas posma rīkotājiem izdevies noslēgt jaunu līgumu ar F1 čempionātu, kas paredz Mehiko palikšanu kalendārā vismaz līdz 2025. gadam.

Jau šovakar Mehiko "Grand Prix" ietvaros notiks pirmās divas treniņbraucienu sesijas. Kvalifikācija notiks svētdien, ar sākumu plkst. 23:00 pēc Latvijas laika, bet sacensību starts svētdien plkst. 22:00 vakarā.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Formula 1 News & Updates Grandpx.news