Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Serhio Peress paliks "McLaren" uz vēl vienu sezonu

Juris Grīns
Juris Grīns

Serhio Peress paliks "McLaren" uz vēl vienu sezonu
Serhio Peress
Foto: AFP/Scanpix

"McLaren" vienība esot pieņēmusi lēmumu paturēt Serhio Peresu savā sastāvā uz vēl vienu sezonu, apstiprinājis pats meksikāņu autosportists.

23 gadus vecajam Peresam pirmā sezona "McLaren" sastāvā nav izdevusies lieliska, taču tas drīzāk izskaidrojams ar mašīnas īpašībām, nevis paša sportista nespēju pabraukt pietiekami labā ātrumā.

Ar 33 punktiem viņš ieņem 12. vietu sezonas kopvērtējumā, kamēr bijušais F1 čempions Džensons Batons ar 60 punktiem šobrīd ir devītais.

Indijā Peress ieguva piekto vietu, kas ir viņa labākais sasniegums "McLaren" sastāvā, taču ne visā karjerā. Pērn ar "Sauber" formulu viņš pat trīs reizes kāpa uz goda pjedestāla.

"Šis ir bijis grūts gads," reportieriem Indijā svētdien stāstīja "Mclaren" sporta nodaļas direktors Sems Maikls, apstiprinot, ka komanda ir "tiešām apmierināta" ar abiem saviem pilotiem. "Lielā mērā pie rezultātiem esam vainojami mēs, jo mašīna vienkārši nav bijusi pietiekami ātra."

Maikls arī apstiprina, ka "visticamāk" sastāvā uz 2014. gada F1 sezonu paliks gan Batons, gan Peress.

Pats Peress svētdien atzina, ka nevienā brīdī nav tā īsti domājis, ka viņam būs jāaziet no "McLaren".

"Domāju, ka lēmums ir pieņemts," smaidot sacīja 23 gadus vecais Peress. "Paprasiet komandai, bet es esmu pārliecināts, ka palikšu tās sastāvā. Arī pats, katrā gadījumā, neredzu iemeslu nomainīt komandu."

Izmantotie resursi:
F1Today.net - Formule 1-nieuws, live verslag,...

     [+] [-]

, 2013-10-28 21:05, pirms 11 gadiem
Vissmaz viņu meitenes lutina

     [+] [-]

, 2013-10-28 21:20, pirms 11 gadiem
meksikāņu kokoss, ne meitenes