Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ralfs Šūmahers: "Peress nākamgad vairs nestartēs "Red Bull" sastāvā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Ralfs Šūmahers: "Peress nākamgad vairs nestartēs "Red Bull" sastāvā"
Foto: Motorsport.com

"Red Bull" nevar atļauties, ka viens no pilotiem demonstrē tik vāju un nestabilu sniegumu, līdz ar to Serhio Peress nākamgad šajā komandā vairs nestartēs, uzskata Ralfs Šūmahers.

Ungārijā Peress tikai otro reizi aizvadīto septiņu posmu laikā kāpa uz pjedestāla. Komandas biedrs Makss Verstapens šajos septiņos posmos izcīnījis uzvaras un faktiski neapdraudēts dodas pretī trešajam F1 titulam. Jau pirmajā treniņā Hungaroringā Peress avarēja, kvalifikācijā spēja sasniegt tikai devīto rezultātu, tomēr sacīkstē parādīja labu veikumu un aizcīnījās līdz trešajai vietai.

"Serhio noskaņojums pēdējā laikā ir bijis drūms," savā "Sky Sports" slejā raksta bijušais F1 sacīkšu uzvarētājs Ralfs Šūmahers. "Pēc vairākām kļūdām pēdējo nedēļu laikā un pēc viņa avārijas pirmajā treniņsesijā Ungārijā, Serhio virzienā atkal izskanēja liela kritika. Problēma ar viņu ir stabilitāte - viņam ir pārāk daudz svārstību un, iespējams, Peress nav mentāli pietiekami stabils. Sniegumā viņš vienkārši ir pārāk tālu aiz Maksa. Uzskatu, ka viņa dienas "Red Bull" komandā ir skaitītas."

Lai gan Peress kopvērtējumā atrodas otrajā pozīcijā, no komandas biedra Verstapena sezonas vidū atpaliek jau 110 punktus. Turklāt Ungārijā pie sacīkšu auto stūres atgriezās Daniels Rikjardo, kurš pagaidām startē "AlphaTauri" sastāvā. Tomēr aizkulisēs jau runā, ka nākamgad pieredzējušais pilots atgriezīsies "Red Bull", kur savulaik jau bija komandas biedrs Verstapenam.

"Nebūtu godīgi, ja mēs uz viņu tagad izdarītu spiedienu," runājot par Peresa nākotni, atzīst Šūmahers. "Tomēr, domājot par nākotni, konkurencei starp komandām kļūstot arvien ciešākai, "Red Bull" nevar atļauties vienu pilotu, kurš ir tik atklāti lēnāks par otru. Loģiski, ka komandai jāmēģina Peresam likt noticēt, ka viņa vieta nav apdraudēta, bet es nedomāju, ka nākamgad viņš brauks "Red Bull" sastāvā."

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-07-28 15:59, pirms 11 mēnešiem
Backtofire…Tavs gājiens!