Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Aston Martin" ir vairs tikai piektā ātrākā komanda, uzskata Alonso

Juris Grīns
Juris Grīns

"Aston Martin" ir vairs tikai piektā ātrākā komanda, uzskata Alonso
Fernando Alonso. Foto: Motorsport.com

Kamēr sezonas pirmajā daļā pavērās citāda aina, šobrīd "Aston Martin" ir vairs tikai piektā ātrākā komanda, uzskata tās vadošais pilots Fernando Alonso.

Pirmo astoņu posmu laikā Alonso sešas reizes izdevās iekarot pjedestālu, kamēr pēdējās trīs sacīkstēs rezultāti kļuvuši vājāki un par pirmo trijnieku spāņu veterāns vairs īsti nekonkurē. Lai gan kopvērtējumā viņš aizvien atrodas trešajā pozīcijā, Serhio Peresam izdevies attālināties, bet pavisam tuvu nokļuvis Luiss Hamiltons, kurš tagad zaudē tikai sešus punktus.

Ungārijas posmā Alonso bija vien devītais un neslēpa, ka augstāku vietu sasniegt īsti nebija iespējams. Komandas biedrs Lenss Strols finišēja desmitais.

"Jā, tā es domāju," viņš saka. "Mēs nebijām tik ātri, lai varētu cīnīties ar priekšā braucošajiem, tāpat mums nebija nekādu draudu no aizmugures. Trīs punkti par devīto un desmito vietu ir maksimums, ko šajā sacīkstē varējām izdarīt. Pēdējos divos posmos mums ir grūtības. Silverstonā drošības mašīna palīdzēja finišēt septītajā vietā, kas bija augstāks rezultāts nekā mūsu reālais ātrums. Devītā vieta, iespējams, atspoguļo realitāti."

Alonso atzīst, ka šobrīd "Aston Martin" ir tikai piektā ātrākā komanda.

"Esam aiz "Mercedes", "Red Bull", "Ferrari" un "McLaren" komandām," viņš saka. "Prognozējām, ka Silverstonā mums būs grūtības, bet domājām, ka Ungārijā būsim spēcīgāki. Izrādījās savādāk. Svarīgi saprast, kas ar mašīnu notiek tagad, salīdzinājumā ar sezonas sākumu, cik uzlabojumus esam ieviesuši, salīdzinot ar konkurentiem. Tāpat vēl jāizprot jaunās riepas. Visiem šie apstākļi ir vienādi, tāpēc mums vienkārši jāstrādā labāk."

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-07-28 10:08, pirms 11 mēnešiem
Atliek minēt cik posmi paies līdz sāksies klasiskais Alonso: "GP2 engine", "This car is ... " u.t.t.