Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Maldonado nedomā pievienoties "Lotus" komandai

Juris Grīns
Juris Grīns

Maldonado nedomā pievienoties "Lotus" komandai
Pastors Maldonado
Foto: AFP/Scanpix

Lai gan F1 aizkulisēs jau tiek aktīvi baumots par Pastora Maldonado pievienošanos "Lotus" komandai, venecuēlietis noliedz, ka sarunas par šo tēmu jau būtu notikušas.

Ja Kimi Raikonens nolems pievienoties "Red Bull", kas pēc Marka Vēbera paziņojuma par aiziešanu no F1 kļuvis par ļoti iespējamu variantu, "Lotus" būs nepieciešams kāds ātrs, taču tajā pašā laikā arī sponsoru lutināts braucējs. Iespējams, Maldonado pietiktu ātruma, lai ar labu mašīnu cīnītos par uzvarām, turklāt viņam aiz muguras stāv naftas kompānija PDVSA.

"Nesaktoties uz baumām, varu apstiprināt, ka esmu pilnībā koncentrējies uz darbu "Williams" komandā," spāņu laikrakstam "Marca" sacīja Maldonado. "Šobrīd es vēl neesmu runājis ne ar vienu citu komandu. Tā ir taisnība un es ceru, ka palikšu "Williams" arī uz nākamo sezonu. Es to saku, jo ne viss ir atkarīgs tikai no manis - ir arī citi faktori. Redzēsim."

Maldonado, kurš pērn izcīnīja uzvaru Spānijas GP, uzskata, ka "Williams" komanda ir spējīga atkal nostāties uz uzvaru takas.

"Baumas es lasu katru dienu, taču ir grūti iztēloties, ka tās varētu īstenoties," viņš saka. "Es neesmu apmierināts ar mūsu mašīnu ātrumu šajā sezonā un to neslēpju, taču mums šīs problēmas ir jāatrisina. Zinu, ka mums ir liels potenciāls un ilgi mēs nepaliksim tur, kur esam šobrīd. Mums ir visi instrumenti, lai varētu cīnīties par F1 titulu, tādēļ netaisamies padoties."

Savukārt Kimi Raikonens neslēpj, ka lēmums par to, ko darīt 2014. gadā, būs ļoti smags.

"Vēl neesmu neko izlēmis par nākamo gadu," intervijā BBC atzina Raikonens. "Varu darīt visu, ko gribu, jo man nav nekādu līgumsaistību. Šī nebūs pirmā reize, kad uz galva būs dažādas iespējas. Un izlemt nekad nav viegli. Jāizvēlas ir tas variants, kas tajā brīdī šķitīs pareizākais."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...
BBC - Homepage

  +1 [+] [-]

, 2013-06-28 15:24, pirms 11 gadiem
galvenais, lai paliek F1, jo Raikonens ir tāds, kurš pateiks visiem čau, un atkal brauks rallijā.

     [+] [-]

, 2013-06-28 16:14, pirms 11 gadiem
Šī nebūs pirmā reize, kad uz galva būs dažādas iespējas.
___
Stāsta, ka uz galva[s] viņam tagad jauna frizūra esot

     [+] [-]

, 2013-06-29 02:03, pirms 11 gadiem
Aha, ķip "Sorry veči, nevaru izvēlēties. Teikšu visiem nē un lidošu pa krūmiem"
archdevil rakstīja: galvenais, lai paliek F1, jo Raikonens ir tāds, kurš pateiks visiem čau, un atkal brauks rallijā.