Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Komanda Fetelam būvē jaunu auto

Juris Grīns
Juris Grīns

Komanda Fetelam būvē jaunu auto
Sebastjans Fetels
Foto: SIPA/Scanpix

Formula 1 kalendārā sākoties Eiropas posmiem, Sebastjans Fetels tiks pie jaunas mašīnas, apstiprinājis "Red Bull" komandas konsultants Helmuts Marko.

"Red Bull" jau veikuši padziļinātu izpēti, kāpēc Fetelam, kurš iepriekšējās četrās sezonās kļuva par F1 čempionu, šogad sagādā grūtības būt ātrākam par jauno komandas biedru Danielu Rikjardo. Šobrīd jau tiek strādāts pie jaunas RB10 šasijas izstrādes, ko Fetels saņems nākošajā posmā.

"Tas ir izlemts," apstiprina Helmuts Marko. "Barselonā Sebastjanam būs jauna šasija, jo dažkārt pat nedaudz ieplaisājusi aukla var radīt nopietnas sekas..."

Spānijas "Grand Prix" izcīņa notiks 11. maijā.

Marko piebilst, ka jau iepriekš Fetelam esot bijušas līdzīgas problēmas, tomēr kopīgiem spēkiem tās pārvarētas.

"2012. gadā Sebastjanam bija problēmas, ja salīdzina ar toreizējo komandas biedru Marku Vēberu, taču pēc šasijas maiņas rezultāti pēkšņi kļuva daudz labāki. Kad viņš bija atguvis pārliecību, kļuva gandrīz neuzvarams un ieguva titulu."

Fetels vienmēr savām F1 mašīnām dod sieviešu vārdus, un Adriana Ņūvija radītā RB10 formula tika nosaukta par "Sūziju".

"Mercedes" pilots Luiss Hamiltons, kurš uzvarējis iepriekšējos trīs posmos, aicina Fetelu tieši šobrīd pierādīt savu līdera godu: "Sebastjanam jāpierāda sava spēja būt par komandas līderi. Tieši tad, kad ir jūtamas briesmas, nepieciešams sakoncentrēt spēkus un kļūt par komandas galvu. Šai komandai aizvien ir problēmas ar motoru, taču, arī neskaitot ķibeles ar jaudas agregātu, viņu mašīna ir spēcīga. Esmu drošs, ka viņi mūs vēl var panākt."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +1 [+] [-]

, 2014-04-28 18:29, pirms 10 gadiem
Neskatoties uz to, ka Vettels ir mans favorīts, tomēr šosezon vajag citu čempionu, jo savādāk par F1 interese aizvien vairāk varētu kristies.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-28 18:35, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Neskatoties uz to, ka Vettels ir mans favorīts, tomēr šosezon vajag citu čempionu, jo savādāk par F1 interese aizvien vairāk varētu kristies.
Oho... Liekas, ka šis ir pirmais loģiskais komentārs daudzu gadu laikā no tavas puses.

     [+] [-]

, 2014-04-28 19:26, pirms 10 gadiem
Pagaidām nav bijusi tāda īsti lēnā trase. Tādā es domāju RB izbāzīs MB vienos vārtos. Monako un Valensijā noteikti(ja Valensijā vispār ir posms).

     [+] [-]

, 2014-04-28 19:28, pirms 10 gadiem
A rikiardo droshības pēc ar netaisīs?

     [+] [-]

, 2014-04-28 19:29, pirms 10 gadiem
Jaunu shasiju?

     [+] [-]

, 2014-04-28 21:44, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Pagaidām nav bijusi tāda īsti lēnā trase. Tādā es domāju RB izbāzīs MB vienos vārtos. Monako un Valensijā noteikti(ja Valensijā vispār ir posms).
lēnā trasē arī ferrari vismaz Alo pavilks

  -1 [+] [-]

, 2014-04-29 00:42, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Neskatoties uz to, ka Vettels ir mans favorīts, tomēr šosezon vajag citu čempionu, jo savādāk par F1 interese aizvien vairāk varētu kristies.
Sudiigs tev tas favorits ja nenoveli vinam kartejo titulu, ja es Kimsteram nenoveletu 5kto pec kartas, tad neskatitos f1 nekad vairak!
Runajot par Vettelu, bija ari vins man favorits divus gadus kamer Kimsters pa ralliju neemas, bet nu man gruti spriest, es varetu tagat teikt "raudulis izprasijas formulu jaunu" vai arii tiesam nav tik labi un Vettels pec formulas mainas/pierasanas sagraus Rikjardo, to laiks radiis, es vairak sliecos uz otro variantu

     [+] [-]

, 2014-04-29 09:36, pirms 10 gadiem
Tikko teica, ka pie vainas ir degviela, izrādās it kā šasija. Vēl daudz ko dzirdēsim, kas ir vainīgs, ka Feteļš nespēj konkurēt ar savu komandas biedru, kuram it kā nekas netraucē vadīt savu formulu, neskatoties, ka tā nav piemērota viņa fizionomijai. Vēl jau rezervē ir riepas nosaukt par dzīvībai bīstamām (jo pat Kobejaši spēja apdzīt Feteļu), tātad, ar tām arī kaut kas nav kārtībā.

     [+] [-]

, 2014-04-29 10:15, pirms 10 gadiem
kristaps9220 rakstīja: A rikiardo droshības pēc ar netaisīs?
ja taisīs jaunu šasiju Rikjardo, tad kā Fetels viņu pārspēs?