Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" paziņo nākamo mērķi

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" paziņo nākamo mērķi
Foto: REUTERS/Scanpix

Pēc visnotaļ cerīga snieguma Austrālijas "Grand Prix" izcīņā "McLaren" pilots Fernando Alonso paziņojis, ka komandas nākamais mērķis ir "Red Bull" uzveikšana.

Pirmo reizi startējot ar "Renault" motoru, Alonso Melburnas trasē sasniedza piekto vietu, kas ir viņa atkārtots labākais rezultāts kopš 2016. gada sacensībām ASV. Pēc tam, kad Makss Verstapens neatļautā veidā bija ticis garām spānim drošības mašīnas perioda laikā un piekto pozīciju bija spiests atdot atpakaļ, Alonso spēja noturēties priekšā "Red Bull" pilotam līdz finišam.

Spējis uzveikt vismaz vienu no "Red Bull" mašīnām, Alonso paziņojis, ka nākamais mērķis ir uzlabot ātrumu tiktāl, lai to varētu izdarīt katrās sacīkstēs, jo šoreiz zināmu lomu spēlēja arī veiksme.

"Domāju, ka mūsu temps sacīkstēs bija aptuveni tāds, kādu to bijām gaidījuši," stāsta Alonso. "Sacensībās bijām ātrāki nekā kvalifikācijā, tomēr no mašīnas nevarējām dabūt ārā visu, jo mums aizvien pietrūka dažu detaļu. Uzskatu, ka esam savā sezonas zemākajā punktā, jo daudz kas vēl jāuzlabo un uz nākamajiem posmiem būs uzlabojumi, lai mēs varētu būt iespējami tuvāk "Red Bull" komandai. Šai mašīnai vēl ir liels potenciāls, kas jāatbrīvo. Šīs bija tikai pirmās sacīkstes ar "Renault" dzinēju, līdz ar to vēl daudz kas gaidāms. Ceru, ka jau Bahreinā spersim nākamo soli uz priekšu, un nākamais mērķis mums ir "Red Bull" vienība."

Sportists neslēpj, ka šobrīd vēl "Red Bull" ir soli pārāki.

"Šobrīd viņi pavisam noteikti ir mums priekšā, viņi atrodas cīņā ar vadošo grupu, kur brauc "Mercedes" un "Ferrari" komandas," saka divkārtējais F1 čempions. "Tomēr arī "McLaren" vēlas iekļūt šajā grupā. Ceru, ka jau nākamajās sacīkstēs mēs aizmirsīsim par vidējo grupu un vairāk skatīsimies uz vadošo. Ņemot vērā mašīnas potenciālu, neredzu nevienu iemeslu, kādēļ jau nākamajos posmos mēs nevarētu būt tur."

Izmantotie resursi:
crash.net
BBC - Homepage

  -2 [+] [-]

, 2018-03-28 12:45, pirms 7 gadiem
aha nākamais mērķis Red bull
Nebūte SC bijusi trasē būtu šiem zaudējuši kādas 40 sekundes stabili. Lai sākumā tiek Hass gārām ātruma ziņā

     [+] [-]

, 2018-03-28 13:09, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: aha nākamais mērķis Red bull
Nebūte SC bijusi trasē būtu šiem zaudējuši kādas 40 sekundes stabili. Lai sākumā tiek Hass gārām ātruma ziņā
McLaren varētu būt otrā ešalona pirmā komanda.
Līdz RedBull viņiem gan trūkst vismaz 1,5 sekundes, un Austrālijā paveicās, ka trasē vajag apmēram 3 sekundes aplī ātrāku, lai apdzītu.