Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Force India'' prezentē savu jauno modeli

''Force India'' prezentē savu jauno modeli
"Force India" jaunais modelis
Foto: www.f1fanatic.co.uk

F-1 komanda ''Force India'' šodien Spānijā, Heresas trasē, plašākai sabiedrībai prezentēja sava jaunā modeļa "VJM02" izskatu, bet jau rīt turpat Heresā tiks aizvadīti pirmie testu braucieni.

Jau ziņojām, ka ar;i nākamgad ''Force India'' sastāvā brauks tie paši piloti, kas šosezon - Džankarlo Fisikella un Adrians Zutils. ''Es ticu, ka nākamajā sezonā šai komandai radīsies lielas iespējas ko tie varētu izmantot. Mums ir jauns tehniskais sadarbības partneris, dinamiska menedžmenta struktūra, kā arī solīdi piloti,'' toreiz preses konferencē teica komandas vadītājs Vidžajs Malja.

Komandas tehniskais sadarbības partneris ir "McLaren", kuri ''Force India'' komandu apgādās ar dzinēju, ātrumkārbu un KERS. Komanda cer, ka nākamie divi gadi kopā ar "McLaren" tai palīdzēs sasniegt lielu progresu. "Ceru, ka uzvarēt kādā posmā mēs varētu 2010.gadā, bet šosezon būtu laimīgs, ja mēs regulāri iebrauktu punktos," saka Malja. "Ja tas izdosies, tad tas jau būs liels solis uz priekšu."

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā komanda neizcīnija nevienu punktu.

Izmantotie resursi:
autosport.com
f1fanatic.co.uk

  -2 [+] [-]

, 2009-02-28 17:27, pirms 15 gadiem
par daudz grib

  -2 [+] [-]

, 2009-02-28 18:42, pirms 15 gadiem
smuks dampis, un arī piloti ir gana labi, lai kādus 20pts sezonā savāktu.

     [+] [-]

, 2009-03-01 00:28, pirms 15 gadiem
reāli jau laikam divus...