Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo veic pārrunas par atgriešanos "Red Bull" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo veic pārrunas par atgriešanos "Red Bull" komandā
Daniels Rikjardo. Foto: Motorsport.com

F1 veterāns Daniels Rikjardo nākamo sezonu gatavojas izlaist un šobrīd veic pārrunas ar "Red Bull" komandu, kurā varētu pildīt rezerves pilota pienākumus.

Tieši "Red Bull" vienībā Rikjardo aizvadīja savas karjeras veiksmīgāko posmu, taču, nespējis iesaistīties cīņā par titulu, 2018. gadā komandu pameta, lai dotos lielākais laimes meklējumos. Sākotnēji viņš pārgāja uz "Renault", kur pavadīja divas ne pārāk izteiksmīgas sezonas, bet tagad otro sezonu startē "McLaren", kas izvērsies par pagalam neveiksmīgu periodu.

Kļuvis zināms, ka Rikjardo ir tuvu līgumam ar "Red Bull" komandu, taču viņš tajā atgriezīsies nevis kā sacīkšu, bet gan rezerves pilots.

"Man ir labas ziņas Daniela faniem," pavēstīja "Sky Sports" žurnālists Teds Kravics. "Viņš nākamgad nebrauks sacīkstēs, bet ir tuvu līgumam par rezerves pilota vietu. Viņš pats mums pateica, ka nākamgad būs padokā. Sākumā domājām, ka tā būs "Mercedes" komanda, jo viņiem bija vakance, bet esmu informēts, ka tā nebūs "Mercedes". Atliek tikai "Red Bull", kam uz katru sacīksti ir rezervists pa rokai."

Rikjardo apstiprina: "Jā, mēs runājam ar "Red Bull", bet līgums vēl nav parakstīts."

Viņa pašreizējās komandas "McLaren" vadītājs Zaks Brauns esot piedāvājis Rikjardo iespēju nākamgad startēt "IndyCar" čempionātā. Sportists atteicies un publiski neslēpj, ka negrib startēt bīstamajās un ātrajās ovālu trasēs.

"Ovālos nudien es nebraukšu," skaidro Rikjardo. "Pirms desmit gadiem būtu piekritis. Bet varu godīgi atzīt, ka ovālu trasēs nejūtos labu."

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
F1 News, Live Race Commentary, Standings &...