Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Maldonado plāno atgriezties F1 čempionātā jau nākamgad

Juris Grīns
Juris Grīns

Maldonado plāno atgriezties F1 čempionātā jau nākamgad
Pastors Maldonado
Foto: SCANPIX SWEDEN

Pirms šīs sezonas zaudējis vietu "Renault" komandas sastāvā, jo sponsori laikus nesamaksāja noteikto naudas summu, Pastors Maldonado sola atgriezties F1 pasaules čempionātā jau nākamgad.

"Mēs mēģināsim vēlreiz," intervijā ziņu aģentūrai "Reuters" atzina Maldonado. "Mēģināšu tikt labā komandā, kas dos iespēju man būt konkurētspējīgam. Mans plāns A aizvien ir Formula 1. Ja tas neizdosies, protams, nāksies skatīties citā virzienā."

2012. gada Spānijas "Grand Prix" uzvarētājs šobrīd sacensībās nestartē, taču no Formulas 1 venecuēlietis nav pagājis malā.

"Šogad, šajā brīdī, es vienkārši gaidu un skatos, kur varētu tikt nākamajā sezonā," viņš skaidro. "Cenšamies saprast, kurā komandā būtu laba vieta, lai nākošajā sezonā varētu konkurēt."

Maldonado cer, ka naftas cenas pasaulē celsies, jo tādā gadījumā arī ekonomiskā situācija viņa dzimtenē uzlabosies un sportista privātā sponsora, naftas kompānijas PDVSA finansiālais stāvoklis atkal būs labāks.

"PDVSA ir liela kompānija, kas Venecuēlā atbalsta daudzas sporta programmas. Viņi aizvien vēlas turpināt atbalstīt tās visas. Cerams, ka tā nebūs problēma, turpināt sadarbību. Esmu vienīgais venecuēlietis, kurš startē šādā līmenī. Viņi mani atbalsta jau daudzus, daudzus gadus, un attiecības mūsu starpā ir ļoti labas. Cerams, paliksim kopā vēl daudzus gadus. Naftas cenas, protams, aizvien ir zemas, bet laikā, kad šīs cenas ir tādas, arī valstī situācija ir slikta. Šobrīd, protams, situācija ir sāpīga."

Formulā 1 Maldonado pavadīja piecas sezonas, pārstāvot "Williams" un "Lotus" komandas.

Izmantotie resursi:
FOX SPORTS | Latest Sports News, Live Scores,...

  +1 [+] [-]

, 2016-05-27 15:40, pirms 8 gadiem
Nekādā labā komanā viņš netiks, bet ar savu naudu viņš būtu labs pienesums Manor vai Sauber komandām.
Kaut gan Manor jau ir Harjanto, kas ienes ļoti labu piķi, bet Sauber labu piķi ienes Nasrs, arī Ēriksons savu daļu pienes

     [+] [-]

, 2016-05-27 16:24, pirms 8 gadiem
Tas tavs Hari kā viņu tur, neko neienes. Arī problēmas ar finansēm. Max kur šitas kamikadze var tikt ir sauber.

     [+] [-]

, 2016-05-27 16:28, pirms 8 gadiem
varbut vareetu meginaat Tikt HASS nomainot meksikaani

     [+] [-]

, 2016-05-27 17:37, pirms 8 gadiem
comon88 rakstīja: varbut vareetu meginaat Tikt HASS nomainot meksikaani
diez vai viņiem vajag mašīnu dauzītāju pat ar lielu naudas maisu. HAAS ir savas ambīcijas un tās nav tikai prasta vizināšanās

     [+] [-]

, 2016-05-27 18:11, pirms 8 gadiem
Haas pašiem naudas gana