Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Badoers regulāri apmeklē Šūmaheru, Barikello pieeja liegta

Juris Grīns
Juris Grīns

Badoers regulāri apmeklē Šūmaheru, Barikello pieeja liegta
Rubenss Barikello
Foto: Motorsport.com

Ilggadējais "Ferrari" testpilots Luka Badoers apgalvo, ka regulāri apmeklē Mihaelu Šūmaheru viņa mājās, kamēr 2013. gada nogalē kalnu slēpošanas negadījumā smagi cietušo vācieti viņa bijušajam komandas biedram Rubensam Barikello apraudzīt ir liegts.

Barikello kopā ar Šūmaheru startēja "Ferrari" komandā no 2000. līdz 2005. gadam. Brazīlietis bieži kļuva par Šūmahera "ieročnesēju", tostarp atdodot viņam vairākas uzvaras, ko varēja izcīnīt pats. Šobrīd viņš Šūmahera mājās, kur leģendārais čempions ārstējas, netiek ielaists.

"Es mēģināju rast iespēju viņu apmeklēt, bet saņēmu atbildi, ka ne man, ne viņam no tā nebūs nekāda labuma," brazīliešu medijam "Globo" sūdzējās F1 karjeru jau beigušais Barikello. "Līdz ar to man nav nekādu jaunumu par viņu."

Kā zināms, ģimene cenšas strikti nosargāt privātumu un nekādas konkrētas ziņas par Šūmaheru jau gadiem nav sniegusi, vien sakot, ka septiņkārtējais F1 pasaules čempions turpina atlabšanas procesu.

Tajā pašā laikā tie, kas savulaik izcilo autosportistu ir apmeklējuši, žurnālistiem neko vairāk neatklāj, cienot Šūmaheru ģimenes vēlmi. Viens no tiem, kuram ļauts ierasties ciemos, ir Luka Badoers, kurš savulaik 12 gadus bija "Ferrari" oficiālais testpilots, šo amatu atstājot 2010. gadā.

"Es viņu regulāri apciemoju," portālam "Diariodelweb.it" stāsta 47 gadus vecais itālis. "Tomēr ģimene vēlas saglabāt noslēpumā to, kas notiek, un es pilnībā respektēšu viņu vēlmi. Viņi dara visu Mihaela labā. Sieva Korīna tikai dažiem cilvēkiem ļauj viņu apraudzīt. Cienīsim to, ko viņa vēlas un izvairīsimies no polemikas."

Izmantotie resursi:
F1Today.net

  +1 [+] [-]

, 2018-04-27 21:14, pirms 6 gadiem
Divejādas sajūtas....ja tā ir taisnība,tad es vairāk sliektos Mihaela ģimenes puses viedoklim....savādāk nāks visi bijušie,utt...vai tas ir labāk(Šūmis tak nav Ļeņins),nemēģināšu spriest! Varu tikai par karmu,protiet,kad mira Senna,vācietis vienīgais lēkāja pa pjedestālu ar šampi rokās,pēc gada apzinoties ko izdarījis,ar asarām tiešraides laikā visai pasaulei atvainojās par Airtonu(NR1)...vēl jo projām nav piedodams...nu maybe varbūt!!!

     [+] [-]

, 2018-04-28 08:59, pirms 6 gadiem
Pēc aiziešanas no Ferrari, Barikello bieži vien par Šumaheru ne visai labi izteicās, tagad brīnās, ka viņu negrib redzēt.