Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" komanda Fetela neveiksmē vaino "Renault"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" komanda Fetela neveiksmē vaino "Renault"
Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

Formula 1 čempiona Sebastjana Fetela braucienu pretī pjedestālam Monako "Grand Prix" sabojāja turbīnas defekts, paziņojusi "Red Bull" komanda.

Fetels startā bija apdzinis komandas biedru Danielu Rikjardo un iekārtojās trešajā vietā. Tomēr jau pirmajā aplī avarēja Estebans Gutjeress, kam sekoja drošības auto došanās trasē. Tas bija brīdis, kad sāka niķoties Fetela auto turbīna.

Pēc sacensību atsākšanās viņš pēkšņi zaudēja pozīciju pēc pozīcijas un devās boksos.

"Problēma sākās, kad trasē bija drošības auto," stāsta "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners. "Vēl startā ar mašīnu viss bija kārtībā. Starts padevās labs, taču apli pirms sacensību atsākšanās tā salūza. Mēs cerējām, ka spēsim to salabot, taču tas izrādījās mehānisks bojājums."

Fetels grūtu nedēļas nogali aizvadīja arī pirms tam notikušajā Spānijas posmā, kad jau treniņbraucienos tehnisku problēmu dēļ veica ļoti maz apļus, bet vēlāk par ātrumkārbas maiņu saņēma arī starta vietu sodu.

Horners nespēj izskaidrot, kāpēc vācieti pēkšņi sākušas vajāt tik daudzas problēmas: "Tā ir "Renault" vaina, tādēļ domāju, ka par iemesliem vajag runāt ar viņiem. Tas ir ļoti sarūgtinoši, jo tādā veidā tika izpostīta visa nedēļas nogale."

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

  -3 [+] [-]

, 2014-05-26 19:23, pirms 10 gadiem
Pareizi, vieglāk vainot kādu citu, nevis analizēt sevi un attīstīties.

  -2 [+] [-]

, 2014-05-26 19:33, pirms 10 gadiem
Man gan šķiet, ka pie vainas ir Fetela talanta trūkums. Viņš nespēj ekonomēt mašīnas resursus, un to nokauj. F1 apkaunojums.

  +3 [+] [-]

, 2014-05-26 19:57, pirms 10 gadiem
Fettelam atspēlējas tas, ka viņš 4 gadus braucis ar dominējošu formulu, pavisam aizmirstot kā tas ir, cīnīties ar tehniku, kas ne vienmēr ir izcili ātra un perfekti funkcionējoša.
Tomēr Fettelu nevajadzētu arī norakstīt, čempions viņš protams nebūs, bet kādā sezonas daļā, savedot kārtībā tehniku, viņš noteikti atgriezīsies cīņā par pjedestāliem un varbūt pat uzvarām.

  +6 [+] [-]

, 2014-05-26 21:05, pirms 10 gadiem
vispār tie vadošie piloti tādi čīkstuļi ir. Pat Hamiltons Monako posmā manās acīs pazemināja savas akcijas. Tādā ziņā Šūmahers vnm bij ar komandu, vismaz skaļi neko nekladzināja.

     [+] [-]

, 2014-05-26 21:42, pirms 10 gadiem
Vismaz Fettels zinās kā jutās Weber

  +1 [+] [-]

, 2014-05-26 21:44, pirms 10 gadiem
Reku Hamiltona - Rosberga mīlas stāsts izrādās bij paputējis jau Spānijas posma laikā, kur Hamis uz savu galvu pretēji komandas iekšējai politikai uzmetis sacīkšu beigu daļā pilnu jaudu (principā kkas ļoti līdzīgs kā Fetela-Vēbera multi21, tik ar to atšķirību, ka šajā gadījumā Hamis jau pirms tam bija priekšā).

"That was when it emerged that, in a bid to keep his lead, Hamilton went against team protocol and turned up his engine settings to maximum performance in the closing stages.

His actions left Rosberg feeling that he had been robbed of a chance of victory through unfair means - which forced an apology from Hamilton."

  +6 [+] [-]

, 2014-05-26 21:47, pirms 10 gadiem
pinkainis rakstīja: Pareizi, vieglāk vainot kādu citu, nevis analizēt sevi un attīstīties.
Nu ja nošķīst Renault dzinēja turbo, tad ko citu vainot ja ne Renault?
Slēpts komentārs: Pēteris Āboliņš

  -2 [+] [-]

, 2014-05-26 21:53, pirms 10 gadiem
Karma!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-26 22:11, pirms 10 gadiem
killo2000 rakstīja: Reku Hamiltona - Rosberga mīlas stāsts izrādās bij paputējis jau Spānijas posma laikā, kur Hamis uz savu galvu pretēji komandas iekšējai politikai uzmetis sacīkšu beigu daļā pilnu jaudu (principā kkas ļoti līdzīgs kā Fetela-Vēbera multi21, tik ar to atšķirību, ka šajā gadījumā Hamis jau pirms tam bija priekšā).

"That was when it emerged that, in a bid to keep his lead, Hamilton went against team protocol and turned up his engine settings to maximum performance in the closing stages.

His actions left Rosberg feeling that he had been robbed of a chance of victory through unfair means - which forced an apology from Hamilton."
Normaliem f1 sekotajiem tas jau ir zinams un to kad sakas ciinja par chempion titulu, paradas katram reala seja, tada zinja Kimi manas acis vel vairak paceljas, jo vinam ipashi nekrata kas un kaa, vins dara savu darbu un izcinija savu titulu godam(pelnijis vel divus, bet nu tas taa..), kamer citi chiikst njaud piikst spele prata speles un sazin ko vel dara lai tik spetu izcinit titulu, jo neprot to izdarit normali, neticeju kad tads ir Hamiltons, bet tomer imidz par vinu kads bija piemeram pagaiso gad un visus citus, ir diezgan krities

  -2 [+] [-]

, 2014-05-26 22:16, pirms 10 gadiem
Bet nu Rosbergs jau nav dizhi labaks, Vacietis formula 1 izsaka diezgan daudz, ka pret naciju Vaciju nekas nav, bet kad iet runa par Formulu tad man jasaka metas pretigi skatoties uz ko vini ir gatavi lai izcinitu titulu, lai nu kaa, labak tad novelu titulu Nikolas jaaklim..

  +1 [+] [-]

, 2014-05-26 23:01, pirms 10 gadiem
Ko tu vari di##t ko vaciesi tadu dara ko nedara citi?