Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Saimondss: ""McLaren" būs jāvaicā sev, kā viņi tik zemu ir nokrituši?"

Juris Grīns
Juris Grīns

Saimondss: ""McLaren" būs jāvaicā sev, kā viņi tik zemu ir nokrituši?"
Foto: EPA/Scanpix

F1 Tehniskais vadītājs Pets Saimonds atzīst, ka šogad lielāko pārsteigumu sarūpējušas "McLaren" un "Haas" komandas, tomēr ne tādā veidā, kā varēja gaidīt. Kamēr "Haas" ātrums ir labāks nekā cerēts, "McLaren" nav spējusi sasniegt tādu progresu, kāds no šīs pieredzējušās komandas tika gaidīts.

Pirms sezonas "McLaren" solīja, ka atteikšanās no "Honda" dzinējiem un pāriešana uz "Renault" ļaus strauji progresēt un iesaistīties cīņā par trešo vietu Konstruktoru kausā ar "Red Bull". Saimondss atzīst, ka ir pārsteigts, jo "McLaren" ir lēnākā no komandām, kas šosezon izmanto "Renault" motorus.

"Personīgi mani "McLaren" sniegums ir pārsteidzis, tāpat kā "Haas", taču, par nelaimi, nepareizā virzienā," pirms šonedēļ gaidāmā posma Azerbaidžānā atzīst Saimondss, kurš iepriekš, līdz 2016. gadam bija galvenais inženieris "Williams" vienībā. "Viņu ātrums taisnēs ir mazs, kas nozīmē, ka viņi ir izvēlējušies citādu aerodinamikas risinājumu."

Pagājušajā nedēļā "McLaren" publiski atzina, ka dzinēju piegādātāja maiņa nav ļāvusi jau uz šī gada pirmo posmu pabeigt jaunās mašīnas izstrādi, faktiski tā šobrīd startē ar uzlabotu pērnā gada mašīnu, un jaunais auto pirmo reizi tiks izmantots vien piektajā posmā Spānijā. Saimondss atzīst, ka gadījumā, ja arī Barselonas trasē nebūs vērojams straujš "McLaren" progress, komandai būs sev jāsāk uzdot nopietni jautājumi.

"Viņi sacīja, ka vēlu pieņemtais lēmums par dzinēju piegādātāja maiņu neļāva izgatavot tādu mašīnu, kādu tie gribēja, un jaunais spēkrats būs gatavs tikai uz Barselonu, kad tikšot sperts liels solis uz priekšu," saka Saimondss. "Ja tā notiks, būs lieliski un mums būs vēl viena komanda, kas iesaistās cīņā. Ja nē, viņiem būs nopietni jāpajautā sev, kāpēc viņi ir tur, kur ir un, kā viņi tur ir nokļuvuši."

Šobrīd Konstruktoru kausā starp desmit komandām "McLaren" ieņem sesto pozīciju.

Izmantotie resursi:
motorsportweek.com

     [+] [-]

, 2018-04-26 15:45, pirms 6 gadiem
ceturto pozīciju. un nav arī tik traki ka Symond saka.

     [+] [-]

, 2018-04-26 19:16, pirms 6 gadiem
top4 ar iespēju uz svaigu rēķina pamata pavilkt līdzi RedBull, kuriem ir nodilušas riepas.
Citādi augstāk nevar tikt.

     [+] [-]

, 2018-04-26 23:01, pirms 6 gadiem
Народ недавно нашли уникальный способ как без диет, без спорта и без мед.препаратов сделать свое тело красивым и подтянутым.Я сразу решил протестировать и был в шоке: за 2 недели убрал пивное пузо и начали проступать кубики, подкачал руки и спину, и скинул даже пару килограмм. Теперь и жена захотела попробовать вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал да и цена вoпpоca кoпeeчнaя,а вычитал об этом способе здесь --- Блог Домашнего качка