Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ralfs Šūmahers: "Visa "Haas" komanda darbu dara labi, izņemot vadītājus"

Juris Grīns
Juris Grīns

Ralfs Šūmahers: "Visa "Haas" komanda darbu dara labi, izņemot vadītājus"
Ginters Steiners. Foto: Motorsport.com

Ralfs Šūmahers nosodījis "Haas" komandas īpašnieku Džīnu Hāsu un īpaši vienības vadītāju Ginteru Steineru, kurš, pēc viņa vārdiem, pārāk daudz kritizē savus braucējus.

Steiners ne reizi vien publiski neglaimojoši izteicies par Mika Šūmahera veikumu, tāpat nekavējās kritizēt Antonio Džiovinaci, kurš pie stūres tika laists ASV posma pirmajā treniņā un piedzīvoja avāriju.

"Viņš pieprasa no komandas stabilitāti, bet ko viņš ar to domā? Varbūt viņam vajadzētu paklausīties pašam savas intervijas un no tā kaut ko izsecināt," saka Mika Šūmahera tēvocis Ralfs. "Es domāju, ka visa komanda strādā labi, izņemot komandas vadītāju un tās īpašnieku. Ir redzams, ka starp inženieriem un braucējiem ir savstarpēja cieņa, tāpat arī braucēji ciena viens otru."

Šūmahers uzskata, ka "Haas" vajadzētu saglabāt līdzšinējo sastāvu, nodrošinot stabilitāti, kas varētu palīdzēt progresēt 2023. gada sezonā.

"Varbūt komandas vadībai vajadzētu paskatīties uz sevi ar tikpat kritisku aci kā viņi skatās uz saviem pilotiem," saka Šūmahers. "Vajadzētu pavērtēt, vai stratēģija ir pareiza un vai mašīna ir gana ātra. Nevar aizmirst, ka arī ar pašu komandu daudz kas ir nogājis greizi. Ja ar to viss būs kārtībā, arī intervijās nevajadzēs tā iespringt. Nevajag aizmirst, ka šis ir F1 čempionāts nevis "Netflix" šovs."

Šobrīd arvien skaļāk tiek runāts, ka Šūmahers savu vietu tomēr nesaglabās un jau pilnā gatavībā viņu aizvietot ir Niko Hilkenbergs. Vēl gan galīgais lēmums nav pieņemts.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...