Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo treniņā gūst rokas traumu, F1 debiju piedzīvos Lavsons

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo treniņā gūst rokas traumu, F1 debiju piedzīvos Lavsons
Daniels Rikjardo. Foto: Motorsport.com

Daniels Rikjardo Holandes GP otrajā treniņā piedzīvoja avāriju un savainoja roku, līdz ar to nevarēs piedalīties šonedēļ notiekošajā F1 posmā. "AlphaTauri" komandā viņa vietā startēs Liams Lavsons, kuram tā būs debija čempionātā.

Vispirms barjerā ietriecās "McLaren" pilots Oskars Piastri, bet mirkli vēlāk tajā pašā vietā avarēja Rikjardo. Braucējam bija grūtības pašam izkāpt no kokpita un pēc tam austrāliešu piloti nogādāja vietējā slimnīcā. Ņemot vērā, ka sportists savainojis kreiso roku, viņš šonedēļ vairs trasē atgriezties nevarēs. Izdevība debitēt F1 līdz ar to radusies testpilotam Liamam Lavsonam, kuram gan būs tikai viens treniņš, lai sagatavotos kvalifikācijai.

Ātrāko rezultātu Zandvortas trasē šoreiz uzrādīja Piastri komandas biedrs Lando Noriss - 1.11.330. Sezonas līderis Makss Verstapens palika otrais, zaudējot 0.023 sekundes, bet trešais bija Alekss Albons. Pirmo piecinieku noslēdza Luiss Hamiltons un Juki Cunoda.

Pirms gaidāmās sacīkstes Verstapens kopvērtējumā ir jau 125 punktus priekšā tuvākajam sekotājam, komandas biedram Serhio Peresam. Sestdien gaidāma trešā treniņsesija un kvalifikācija (sākums plkst. 16:00 pēc Latvijas laika), bet svētdien – sacīkste (starts plkst. 16:00).

Holandes GP otrais treniņš:

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-08-25 21:34, pirms 10 mēnešiem
Ņemot vērā, ka sportists savainojis kreiso roku, viņš šonedēļ vairs trasē atgriezties nevarēs.
Nu protams, ja paliktu bez labās, tad brauktu un nezinātu bēdu!