Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels slimības dēļ izlaidīs arī Saūda Arābijas F1 posmu

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels slimības dēļ izlaidīs arī Saūda Arābijas F1 posmu
Sebastians Fetels. Foto: Aston Martin Racing

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels nevarēs piedalīties šonedēļ Saūda Arābijā gaidāmajās sacīkstēs. Viņa vietā "Aston Martin" komandā atkal brauks Niko Hilkenbergs.

Neilgi pirms Bahreinas "Grand Prix" nedēļas nogales Fetelam atklāja "Covid-19", kas nozīmēja, ka pirmajā sezonas posmā Sakiras trasē viņa vietā bija jāstartē komandas rezervistam. Hilkenbergs sacensības noslēdza 17. vietā, bet otrs "Aston Martin" pilots Lānss Strols ierindojās 12. vietā.

Bija bažas, ka Fetels varētu nepiedalīties arī otrajā posmā, kas nolikts nedēļu pēc sacīkstēm Bahreinā. Komanda šodien īsā paziņojumā pavēstījusi, ka Fetels uz Saūda Arābiju nav devies, paliekot savās mājās Šveicē, un viņa vietā arī Džidas trasē startēs Hilenbergs.

Šobrīd nekas nav zināms par to, kāds ir Fetela veselības stāvoklis. Nav pamata uzskatīt, ka saslimšana ir smaga, taču ir zināmi nosacījumi, kas jāievēro, pirms doties ceļā uz Saūda Arābiju. Tiek prognozēts, ka viņš būs ierindā uz 10. aprīlī Austrālijā gaidāmo pasaules čempionāta trešo posmu.

Šodien Džidas trasē notiks treniņbraucieni, kuru sākums gaidāms plkst. 16:00 un 19:00 pēc Latvijas laika.