Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens atbild Hamiltona izteikumiem: "Viņš mani nepazīst"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Verstapens atbild Hamiltona izteikumiem: "Viņš mani nepazīst"
Lūiss Hamiltons un Makss Verstapens pēc sadursmes. Foto: AFP/Scanpix

F1 2021. gada sezonu iezīmējusi cīņa starp titula pretendentiem Lūisu Hamiltonu un Maksu Verstapenu. Pēc sadursmes Moncā, kas abiem maksāja izstāšanos no sacīkstēm, pašreizējais čempions Hamiltons pauda, ka saprot, ko nozīmē cīņa par pirmo titulu. Verstapenam konkurenta izteikumi negāja pie sirds.

Pēc Moncas sadursmes Makss Verstapens saņēma trīs starta vietu sodu, tomēr Lūiss Hamiltons nedomā, ka tas mainīs "Red Bull" pilota uzvedību tālākajās sacīkstēs. "Nešaubos, ka mēs abi būsim profesionāļi un mācīsimies no savām kļūdām. Bet nesagaidu, ka Verstapens tagad piekāpsies. Viņš to nekad nav darījis."

"Zinu, ko nozīmē cīnīties par pirmo titulu. Tas ir spiediens, un tev pašam gribas izdarīt pēc iespējas vairāk. Šajā laikā izej cauri dažādām pieredzēm un dažādām emocijām. Zinu, ka viņš to neatzīs, tāpēc neizdarīšu nekādus secinājumus. Tikai saku, ka atceros, kā tas bija un kāds bija spiediens. Tas bija grūts un stresa pilns posms, ar kuru vajadzēja tikt galā labāk. Tu esi lielā komandā, no sevis sagaidi daudz, ļoti gribi uzvarēt. Es to saprotu," pauda Hamiltons.

23 gadus vecajam Verstapenam šī ir jau septītā F1 sezona, taču viņš pirmo reizi reāli cīnās par titulu – Verstapens atrodas piecus punktus priekšā Hamiltonam, kurš par savu pirmo titulu reāli cīnījās 22 gadu vecumā.

Verstapens nebija pārāk sajūsmināts par konkurenta izteikumiem: "Esmu tik nervozs, ka knapi varu pagulēt! Cīņa par titulu ir tik briesmīga, es to nevaru izturēt... Bet cilvēki, kuri mani pazīst, zina, ka esmu ļoti atslābināts. Ir lieliska sajūta, kad tavā rīcībā ir formula, kas ļauj katru reizi cīnīties par uzvaru. Viņa izteikumi tikai parāda, ka viņš mani nepazīst. Viss kārtībā, es viņu arī nepazīstu. Es koncentrējos savam sniegumam."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/f1/news/2...

  +3 [+] [-]

, 2021-09-24 10:33, pirms 3 gadiem
Jocīga reakcija no Maksa, Hamiltons nemaz neko tādu sliktu nepateica,lai to ņemtu tik ļoti pie sirds

  +1 [+] [-]

, 2021-09-24 11:30, pirms 3 gadiem
Pilnībā piekrītu! Es ar nesaskatu neko tādu, ko Hamiltons būtu pateicis. Domāju, ka tas tik parāda, ka Maksis nav vēl pilnībā nobriedis cīņai par F1 titulu.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-24 12:44, pirms 3 gadiem
Lieta jau tāda, ka žurnālists no visa Hamiltona stāstīta Maksam pateica tikai pusteikumu, aptuveni šādu - Luiss teica, ka tu izjūti spiedienu. Uz to arī Makss atbildēja, tā teikt, žurnālists dabūja atbildi, ko grib, ar neprecīza citāta palīdzību.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-24 15:19, pirms 3 gadiem
Verstapens nogāzīs no troņa beidzot Hamiku un būs ok.

     [+] [-]

, 2021-09-24 17:33, pirms 3 gadiem
Man jau šķiet, ka Hamiltons ir tikpat ja ne vēl vairāk sastresojies kā Verstapens...jā, ja tev ir 2vi tituli un tu cīnies par trešo, tad varbūt nekāda dižā starpība nav, būs tev tas trešais vai nē...cita lieta, ja tev ir 7 un tu Vīnes par astoto, kas tevi padarīs par visu laiku labāko...un daudz gadi karjerā ar vairs nav palikuši...no Verstapens puses skatoties domāju viņš var tik ļoti nestresot...viņam vēl priekšā ļoti daudz sezonas un jābūt ļoti lielai apstākļu sakritībai, lai viņš karjerā netiktu pie titula.