Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Haas" komanda apstiprina pilotus nākamajai F1 sezonai

Juris Grīns
Juris Grīns

"Haas" komanda apstiprina pilotus nākamajai F1 sezonai
Kevins Magnusens un Niko Hilkenbergs. Foto: Haas F1 Team

"Haas" komanda šodien oficiāli paziņoja, ka 2024. gada F1 pasaules čempionāta sezonā tās sastāvā turpinās startēt Niko Hilkenbergs un Kevins Magnusens.

Jau iepriekš komandas vadītājs Ginters Steiners izteicās, ka vietu sastāvā varētu saglabāt abi līdzšinējie piloti. Tomēr vēl klīda baumas, ka Magnusens "Haas" pēc šīs sezonas tomēr varētu pamest. Tagad apstiprināts, ka abi brauks amerikāņu vienībā arī nākamgad.

Dāņu pilots Magnusens "Haas" sastāvam pievienojās 2017. gadā, kas bija tās pastāvēšanas otrā sezona. Šobrīd viņš komandā brauc jau septīto gadu. Viņa augstākie sasniegumi ir 2018. gadā kopvērtējumā izcīnītā devītā vieta, vairākas piektās vietas atsevišķos posmos un pārsteidzošā pole position pērn Sanpaulu GP. Šogad Magnusens punktos iekļuvis tikai divreiz, abas reizes finišējot desmitajā vietā, un kopvērtējumā ieņem vien 18. pozīciju.

Vācu autosportists Hilkenbergs sastāvu papildināja šogad, nomainot komandā savu tautieti Miku Šūmaheru. Viņš punktos šosezon iebraucis tikai reizi, taču guvis septīto vietu, kas dod augstāku rezultātu kopvērtējumā - pagaidām četrpadsmito. Komanda Konstruktoru kausā ir astotā.

"Manuprāt, ir droši sacīt, ka mums ir ļoti pieklājīgs braucēju sastāvs un nebija nepieciešamības meklēt citus pilotus," komentē "Haas" vadītājs Steiners.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

  +1 [+] [-]

, 2023-08-24 19:48, pirms 10 mēnešiem
vai nav budžets kam vērtīgākam

     [+] [-]

, 2023-08-24 20:12, pirms 10 mēnešiem
Magnusens pilnīga nulle, varēja tak iedot iespēju kādam jaunam talantam...

     [+] [-]

, 2023-08-24 23:53, pirms 10 mēnešiem
Swish rakstīja: Magnusens pilnīga nulle, varēja tak iedot iespēju kādam jaunam talantam...
Kuram? Visi vadošie ir zem lielajām komandām un riskēt ar kkādu sponsoru, kā Mazspins vai uzvārdu, kā Šūmahers, šai komandai nav jēga, ja viņi vēlas kko sasniegt. Ne velti Aston Martin paņēma Alonso, tas, ka tur vēl ir Strols ir tikai tētuka jautājums, kas var arī drīz beigties.