Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Pjero Ferrāri: "Leklēram vēl jāaug līdz Verstapena līmenim"

Juris Grīns
Juris Grīns

Pjero Ferrāri: "Leklēram vēl jāaug līdz Verstapena līmenim"
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

"Ferrari" rūpnīcas priekšsēdētāja vietnieks Pjero Ferrāri uzskata, ka Šarls Leklērs vēl nav sasniedzis to profesionālo līmeni, kāds piemīt pēdējo divu F1 sezonu čempionam Maksam Verstapenam.

Leklēram šī ir sestā sezona F1 čempionātā un piektā Maranello bāzētās komandas sastāvā. Līdzšinējā karjerā sportists izcīnījis piecas uzvaras un pērn ierindojās otrajā vietā kopvērtējumā. "Red Bull" pilots Verstapens šobrīd veic jau devīto sezonu karjerā, sasniedzis 38 uzvaras un ir ceļā uz trešo titulu.

"Viņš ir neticami ātrs," intervijā itāļu izdevumam "Autosprint" Verstapenu vērtē Pjero Ferrāri. "Viņš startēja F1 jau tad, kad vēl nebija ieguvis automobiļa vadītāja apliecību. Biju tur, kad viņš Barselonā izcīnīja savu pirmo uzvaru. Pēc tam Makss vēl pieļāva kļūdas, avarēja. Tagad viņš aizvien ir jauns, bet jau ar lielu pieredzi. Viņš ir lielisks pilots, kurš atrodas savas karjeras virsotnē."

Tikmēr Leklēram, pēc Ferrāri vārdiem, vēl savā attīstībā ir jāaug.

"Šarlam ir līdzīgs ātrums kā Verstapenam," saka Ferrāri. "Bet viņam ir mazāk pieredzes, skaitot aizvadītos F1 posmus. Leklēram vēl ir jāaug, un viņš augs."

Tikmēr par otru komandas pilotu Karlosu Saincu Ferrāri viedoklis ir šāds: "Domāju, ka mēs vēl neesam redzējuši viņa patieso potenciālu. Gaidām uz to."

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs