Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens tuvu jaunam līgumam, alga kļūs vēl lielāka

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens tuvu jaunam līgumam, alga kļūs vēl lielāka
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

F1 čempions Makss Verstapens drīzumā gatavojas parakstīt jaunu līgumu ar "Red Bull" komandu, turklāt viņa alga kļūšot lielāka nekā līdz šim.

Verstapena pašreizējais līgums ir spēkā līdz nākamā gada beigām, taču pēc pērn gūtajiem panākumiem Verstapenam bija paredzētas sarunas par jaunu kontraktu. Tagad portāls "RacingNews365.com" no kāda anonīma avota komandas iekšienē uzzinājis, ka šobrīd Barselonā, kur norisinās F1 testi, sarunas ir uzsāktas.

"Red Bull" konsultants Helmuts Marko vēl janvārī pauda, ka Verstapenam jau faktiski tiek maksāta lielākā iespējamā alga, kādu komanda var atļauties. Tiesa, šie izteikumi bija vēl pirms sadarbības līgumu noslēgšanas ar kompānijām "Oracle" un "Bybit", kas tagad kļuvušas par vienības galvenajiem sponsoriem.

Neoficiāli zināms, ka Verstapena alga šobrīd noteikta 25 miljonu ASV dolāru apmērā par gadu. Jaunajā līgumā summa būšot tuvāk 30 miljoniem, turklāt vēl paredzēti dažādi finansiālie bonusi. Pats sportists nesen izteicies, ka labprāt startētu "Red Bull" sastāvā visu savu karjeru.

Šogad komandu tēriņu ierobežojumi noteikti 140 miljonu dolāru apjomā, taču šajā summā neietilpst pilotu atalgojums.

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...