Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Nav loģiski, ka Fetelam ir četri, bet Hamiltonam - trīs tituli"

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso: "Nav loģiski, ka Fetelam ir četri, bet Hamiltonam - trīs tituli"
Fernando Alonso
Foto: AFP/Scanpix

Fernando Alonso atzinis, ka viņu priecē pašreizējā situācija F1 kopvērtējuma galvgalī, kur daudz labākas izredzes uz šī gada titulu ir Lūisam Hamiltonam nevis Sebastianam Fetelam. Alonso spriež, ka Hamiltons ir vairāk pelnījis būt četrkārtējs pasaules čempions.

Kamēr pats Alonso necīnās par titulu, Hamiltons trīs posmus pirms sezonas beigām ieguvis jau 66 punktu pārsvaru pār Fetelu un ir gandrīz pilnībā skaidrs, ka šogad būs čempions. "Mercedes" pilotam tas būtu ceturtais tituls karjerā, kamēr "Ferrari" pārstāvim Fetelam četri tituli jau kabatā, tiesa, visi gūti "Red Bull" vienības sastāvā.

"Savā ziņā man vairāk patīk, ka Lūiss iegūs ceturto titulu," atzīst "McLaren" komandu pārstāvošais Alonso. "Ir jocīgi zināt, ka Fetelam ir četri tituli, bet Hamiltonam tikai trīs. Tagad viss būs daudz loģiskāk."

Jautāts par to, vai, viņaprāt, Hamiltons ir labāks F1 pilots par Fetelu, Alonso saka: "Manuprāt, Lūiss ir izveidojis labāku sacīkšu braucēja karjeru."

Tikmēr pats Alonso, kurš par čempionu kļuva 2005. un 2006. gadā, atzīst, ka viņu pārāk nesāpina neatrašanās cīņā par pirmo vietu kopvērtējumā.

"Nē, tas īsti nesāpina," atzīst spānis. "Kad necīnies par titulu, nekādu īpašu sajūtu nav. Grūtāk bija, kad biju šajā cīņā un noskatījos, ka, piemēram, Sebastians uzvar, jo tajā brīdī zini, ka tev bija iespēja un varbūt pat esi pelnījis uzvarēt. Kad necīnies par čempiona nosaukumu, tam vairs nav liela nozīme. Tā vairs nav tava cīņa."

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

Kuru pilotu vairāk vēlies redzēt par 2017. gada F1 čempionu?

  • 74

  • 81


  -4 [+] [-]

, 2017-10-23 21:23, pirms 7 gadiem
Hahaha
Īstais eksperts
Pats jau 10 gadus nav konkurētspējīgs

     [+] [-]

, 2017-10-23 21:59, pirms 7 gadiem
Teikt kurš ir labāks pilots, manuprāt, nav pareizi. Ja runā par F1 šobrīd, pārāk daudz kas atkarīgs no pašas formulas, nevis braucēja. Arī Fetela laikā tas bija, tāka velns viņu zin.

     [+] [-]

, 2017-10-23 22:45, pirms 7 gadiem
Es pieļauju tādu domu,ka mūsu Haralds ar MB arī cīnītos par titulu

     [+] [-]

, 2017-10-23 23:01, pirms 7 gadiem
Tumanovs rakstīja: Hahaha
Īstais eksperts
Pats jau 10 gadus nav konkurētspējīgs
neko nesaproti, nekomentē

  +4 [+] [-]

, 2017-10-24 00:34, pirms 7 gadiem
Tumanovs rakstīja: Hahaha
Īstais eksperts
Pats jau 10 gadus nav konkurētspējīgs
brauktu Hamis vai Fetels ar Honda motoru būtu tieši tur pat kur Alonso

     [+] [-]

, 2017-10-24 16:28, pirms 7 gadiem
fans81 rakstīja: Es pieļauju tādu domu,ka mūsu Haralds ar MB arī cīnītos par titulu
Bottas>Haralds
Un Bottas brauc MB un īsti necīnās par titulu. Ir gana daudz piemēru, kad kādu piesēdina pie labas mašīnas stūres un nevar pabraukt pietiekami ātri.