Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" testos pirmo reizi atrāda reālo RB18 modeli

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" testos pirmo reizi atrāda reālo RB18 modeli
Foto: Red Bull Racing

Šodien Barselonas trasē sākušies F1 oficiālie testi. "Red Bull" komanda savu RB18 sacīkšu auto turēja noslēpumā līdz pat šai dienai, kad tas pirmo reizi kļuva apskatāms plašākai publikai.

Lai gan komandas jau veikušas prezentācijas, ne visas no tām atrādīja savas faktiskās mašīnas. "Red Bull" bija viena no tām, kas prezentēja jauno krāsojumu, parādot to uz šova mašīnas. F1 čempiona Maksa Verstapena pārstāvētā vienība pēc tam Silverstounā izmantoja iespēju veikt līdz 100 kilometriem garu distanci filmēšanas dienas ietvaros, tomēr tā tika aizvadīta aiz slēgtām durvīm, līdz ar to medijos noplūda vien daži neskaidri kadri ar jauno RB18.

Šodien Barselonā redzams, ka jaunais auto niansēs ievērojami atšķiras no tā, kas bija redzams prezentācijā. 2021. gada čempions Verstapens bija pirmais, kurš ar to devās trasē.

RB18 modelis izceļas ar, iespējams, neparastāko sānu risinājumu starp visām komandām. Tāpat Adriana Ņūvija vadībā konstruētajai mašīnai ir atšķirīgs priekšējā antispārna risinājums.

Verstapenam šodien paredzēts darbs visas dienas garumā, kamēr rīt testos piedalīsies Serhio Peress, bet trešajā dienā pie stūres sēdīsies abi sportisti.

     [+] [-]

, 2022-02-23 11:53, pirms 3 gadiem
Jāsaka, ka jaunās mašīnas ir daudz skaistākas, kā sākumā likās