Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Šūmahera draugs: "Miks ir labi audzināts, ne tā kā Verstapens"

Šūmahera draugs: "Miks ir labi audzināts, ne tā kā Verstapens"
Miks Šūmahers. Foto: Prema Powerteam

Mika Šūmahera draugs un bijušais komandas biedrs Niklass Nīlsens kādā intervijā atklājis, ka vācietis, kurš straujiem soļiem tuvojas debijai "Formulā 1", ir labi audzināts cilvēks, pretēji Maksam Verstapenam.

19 gadus vecais Šūmahers nekad nav izcēlies ar skaļiem vai neviennozīmīgi vērtētiem izteikumiem, turklāt vienmēr nedaudz izvairījies no "prožektoru gaismas". Savas karjeras pirmsākumos viņš izmantoja savas mātes dzimto uzvārdu Betšs, lai viņu nevarētu atpazīt kā Mihaela Šūmahera dēlu. Šobrīd viņš intervijas žurnālistiem sniedz daudz biežāk, sevišķi pēc iegūtā titula Eiropas F3 čempionātā.

Nīlsens, kurš šogad kļuva par "Ferrari Challenge Europe" seriāla čempionu, kā arī aizvien startē kartingā, intervijā dāņu medijam "BT" nedaudz atklājis šo to no Šūmahera personības.

"Es viņu pazīstu ļoti labi, arī personīgi," sacīja Nīlsens. "Miks ir ļoti kluss un nosvērts puisis - normāls, tāds kā mēs visi. Viņš nav kļuvis par snobu sava uzvārda dēļ. Viņš ir ļoti pieklājīgs un laipns cilvēks, kuram nesagādā problēmas sarunāties ar jebkuru. Viņš nav tāds kā Makss Verstapens, kuram nekas un neviens nerūp un, kurš grib tikai uzvarēt. Miks ir labi audzināts, viņš ir labs puisis."

Nīlsens arī atklāj, ka toreiz, kad smago galvas traumu guva Mihaels Šūmahers, viņš bija ne vien Mika komandas biedrs, bet arī tuvs draugs. Mikam tolaik bija 14 gadi.

"Mihaels bieži bija ar Miku sacīkšu trasēs, pirms negadījuma viņi bija ļoti tuvi," stāsta Nīlsens. "Viņi visam piegāja ļoti profesionāli."

Dažus mēnešus Šūmahers juniors pēc notikušā trasē nebija redzams, bet tad atgriezās. Nīlsens atceras: "Šī bija pilnībā slēgta tēma, par ko viņš nerunāja. Es aizvien braucu ar minikartu Mihaela brāļa Ralfa Šūmahera komandā, bet pat šodien joprojām neviens par to nerunā. Ir grūti pateikt, kas šobrīd notiek ar Mihaelu. Miks nekad nav izrādījis emocijas, kas attiecas uz notikušo ar viņa tēvu. Vien dažreiz viņš ir izteicies, ka ar to ir grūti samierināties."

Izmantotie resursi:
The Most Complete Formula 1 News Blog! |...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Motorsport.com

F1 čempionāta īpašnieki noslēdz miljards dolāru vērtu līgumu

F1 pasaules čempionāt noslēdzis līgumu uz desmit gadiem ar luksusa preču ražotāju apvienību LVMH, bet kontrakta vērtība tiek lēsta viena miljarda ASV dolāru (USD) apmērā.
Franko Kolapinto. Foto: Motorsport.com

Kolapinto radītās ažiotāžas iespaidā Argentīna strādā pie F1 posma rīkošanas

Pēc milzīgās ažiotāžas, ko autosportists Franko Kolapinto radījis savā dzimtenē, Argentīna uzsākusi darbu pie F1 čempionāta posma sarīkošanas.
Mihaels Šūmahers. Foto: Motorsport.com
5

Medijs: Mihaels Šūmahers apmeklējis savas meitas kāzas

Tiek ziņots, ka septiņkārtējais F1 čempions Mihaels Šūmahers pirmo reizi kopš piedzīvotā negadījuma izgājis sabiedrībā, apmeklējot savas meitas kāzas, kas notika Spānijā.