Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Maldonado un Peress mērķē uz vietu "Sauber" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Maldonado un Peress mērķē uz vietu "Sauber" komandā
Kurā komandā karjeru turpinās Maldonado?
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Pastors Maldonado pēc ierašanās Brazīlijā apstiprinājis, ka "Lotus" komanda nav vienīgā, ar ko viņš veic sarunas, tomēr venecuēlietis ir pārliecināts, ka arī 2014. gada sezonā startēs Formulā 1. To pašu saka arī Serhio Peress.

"Es tiešām ceru, ka savu nākamo komandu varēšu paziņot drīz," stāsta Maldonado, kurš šo svētdien aizvadīs pēdējās sacensības "Williams" sastāvā. "Pie tā tiek strādāts, taču tas var aizņemt vairākas stundas, dienas vai pat vēl vairāk. Dažreiz tas prasa laiku. Tomēr esmu pilnīgi drošs, ka turpināšu karjeru F1 čempionātā."

Lai gan iepriekš tika ziņots, ka "Lotus" visai noteikti būs Maldonado nākamā komanda, tagad izrādās, ka sportists veic pārrunas arī ar divām citām vienībām.

"Tas ir labs variants, taču arī "Sauber" un "Force India" ir ne sliktāks," viņš saka. "Arī viņi ir parādījuši, ka spēj būt ļoti ātri. "Force India" gada sākumā pat bija ātrāki nekā "McLaren". Viņiem ir potenciāls! Mēs ļoti labi zinām, kurās komandās ir brīvas vietas."

Neoficiāla informācija gan liecina, ka "Force India" jau izvēlējušies nākamā gada sastāvu un šo komandu pārstāvēs līdzšinējais pilots Adrians Zutils, kā arī Niko Hilkenbergs. Līdz ar to "Sauber" tagad uzskatāms par vienu no reālākajiem Maldonado variantiem nākotnei. Viņš atzīst, ka komandas izvēlē svarīga ir arī tās finansiālā situācija.

"Jā, tā tas ir," viņš neslēpj. "Kad tiek izsvērtas visas iespējas, vērā tiek ņemts viss, arī situācija ar sponsoriem un citas aizkulišu lietas, ne vien tas, cik ātra ir mašīna."

Tikmēr no "McLaren" atlaistais Serhio Peress, kurš vēl nesen visai pesimistiski izteicās par savām izredzēm palikt F1, pēc ierašanās Brazīlijā jau jūtas daudz pārleicinātāks. Arī viņš kā reālāko variantu min "Sauber", kur sportists vēl startēja pagājušajā gadā.

"Šobrīd situācija pavisam noteikti ir labāka nekā pirms septiņām dienām," viņš saka. "Tomēr Formulā 1 ir tā - kamēr tev nav kabatā līgums, nekas nav skaidri zināms. Taču šobrīd esmu drošs, ka dabūšu vietu labā komandā, kas palīdzēs man saglabāt motivāciju un ļaus turpināt ceļu pretī saviem mērķiem. Ir vairākas iespējas un viena no tām ir "Sauber", taču tā nav vienīgā. "Force India" ir vēl viens variants, taču ar viņiem pārrunas nav tik tālu aizgājušas."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2013-11-22 17:45, pirms 11 gadiem
Latinamerikas naudas maisi kuram bus lielaks zuksnis tas tiks, Sauber, Lotus kam naudas grutibas un vel pastav Force India iespeja, jo kamer nav oficials pazinojums tikmer vel skaitas brivas vietas.

     [+] [-]

, 2013-11-22 18:20, pirms 11 gadiem
Maldonado brauks Lotus.

     [+] [-]

, 2013-11-22 19:02, pirms 11 gadiem
ja visticamak:

Grosjean, Maldonado - Lotus
Sutil, Hulkenberg - Force India
Perez, Sirotkin - Sauber

     [+] [-]

, 2013-11-23 14:18, pirms 11 gadiem
Perezam jautāja par Sauber un Force India.Viņš atbildēja ka ir jau arī citas labas komandas.Tā kā ir liela iespējamība,ka Perezs varētu iet uz Lotus.Pašlaik viņš un Maldonādo ir Lotus varianti nākamgadam.Būtu Hulkenbergs pagaidījis viņš ar būtu variants.Bet tā kā tas ir liels risks,Hulkenbergs jau runā ar Force India un visticamāk tur arī startēs.
Pašlaik liekas,ka
Force India- Hulkenbergs un Zutils ( Di Resta pārāk daudz bijis neapmierināts ar Force India un tagad to nožēlo,jo Force India izskatās vairs viņš nav vajadzīgs,visticamāk brauks IndyCar)
Lotus- Grožāns,Perezs(vai Maldonādo)
Sauber-Maldonādo,Perezs vai Sirotkins(Izskatās ka tagad Sirotkins varētu arī nebraukt,Petrovs.Un vēl varbūt daži citi varianti.
Tāpat izskatās ,ka Pikam varētu nākties pamest Catterham,bet Van der Garde,tur varētu palikt.Un Marussia viskas var notikt.

     [+] [-]

, 2013-11-23 15:23, pirms 11 gadiem
Sirotkins nav par savu vietu dross vina vieta var paridities ari kads cits kam ir nauda.