Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ungārijas GP trešajā treniņā Hamiltons pārspēj Verstapenu

Juris Grīns
Juris Grīns

Ungārijas GP trešajā treniņā Hamiltons pārspēj Verstapenu
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Ar Lūisa Hamiltona uzstādītu ātrāko rezultātu noslēgušies svētdien gaidāmā Ungārijas F1 posma treniņbraucieni. Trešajā sesijā septiņkārtējais čempions pārspēja sezonas līderi Maksu Verstapenu.

Sportistiem veicot kvalifikācijas simulācijas, "Mercedes" braucējs Hamiltons ar mīkstā sastāva riepām izrādījās 0.250 sekundes ātrāks par pārliecinošo F1 kopvērtējuma līderi Verstapenu no "Red Bull" vienības. Turklāt tikai 0.006 sekundes Verstapenam zaudēja viņa komandas biedrs Serhio Peress.

Jāpiebilst, ka Hamiltonam Hungaroringas trasē ir milzīgi panākumi - astoņas uzvaras gan kvalifikācijās, gan sacīkstēs.

Kvalifikācija sāksies plkst. 17:00 pēc Latvijas laika, bet Ungārijas posma sacensību starts tiks dots svētdien plkst. 16:00.

Ungārijas GP trešā treniņā rezultāti:

     [+] [-]

, 2023-07-22 17:50, pirms gada
Tā jau absolūti neinteresants pasākums, bet kāds vēl pamanās rakstīt par treniņiem... Varētu vēl sākt rakstīt, piemēram, ka vakardienas treniņā Barcelona B sastāvs ar 2:1 apspēlēja A sastāvu