Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons runājis ar "Ferrari", bet izlēmis palikt "Mercedes" vēl trīs sezonas

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons runājis ar "Ferrari", bet izlēmis palikt "Mercedes" vēl trīs sezonas
Lūiss Hamiltons. Foto: EPA/Scanpix

Septiņkārtējais F1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons, apsverot iespējas nākamajam gadam, esot veicis pārrunas ar "Ferrari" komandu, taču pieņēmis lēmumu turpināt startēt "Mercedes" vienībā.

Britu medijs "Evening Standart" vēsta, ka Hamiltons pirms kāda laika esot veicis pārrunas ar "Ferrari", kas galu galā Sebastiana Fetela vietā uz nākamo sezonu nolīgusi līdzšinējo "McLaren" pilotu Karlosu Sainsu. Tikmēr Hamiltons un "Mercedes" bez jebkādas steigas aizvien nav paziņojuši par sadarbības turpināšanu, taču vienošanās jau esot notikusi un jaunais kontrakts tikšot parakstīts jau šonedēļ, teikts publikācijā.

Tā kā komandas vadītājs Toto Volfs nesen pagarināja savu līgumu par palikšanu amatā uz nākamajiem trim gadiem, arī Hamiltons gatavojoties apstiprināt palikšanu pilota statusā uz nākamajām trim sezonām. Vai tā būs, skaidri būs zināms vēlāk, bet jau tagad tiek minētas arī konkrētas summas, proti, Hamiltons par katru nākamo "Mercedes" vienībā pavadīto gadu algā saņemšot aptuveni 43 miljonus eiro.

Svētdien 35 gadus vecais Hamiltons otro reizi karjerā Apvienotajā Karalistē tika kronēts par prestižās BBC balvas "Gada personība sportā" ieguvēju. Uz šo balvu pretendēja arī futbolists Džordans Hendersons, žokeja Holija Doila, kriketa spēlētājs Stjuarts Brouds, snūkera spēlētājs Ronijs O'Salivans un bokseris Taisons Fjūrijs.

Izmantotie resursi:
The domain name standart.co.uk is for sale

  +1 [+] [-]

, 2020-12-21 17:48, pirms 4 gadiem
Būtu dīvaini iet uz zaudētāju komandu!

  -2 [+] [-]

, 2020-12-21 20:04, pirms 4 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Būtu dīvaini iet uz zaudētāju komandu!
Braukt Ferrari ir visu pilotu sapnis. Vienalga cik liels lūznis tas ir šobrīd.
Cik noprotams no runām vēl vasarā, Hamiltons esot bijis gatavs kļūt par Ferrari pilotu, taču Ferrari nav vēlējušies duetu "Hamiltons - Leklērs".

  +1 [+] [-]

, 2020-12-21 21:02, pirms 4 gadiem
playthegame rakstīja: Braukt Ferrari ir visu pilotu sapnis. Vienalga cik liels lūznis tas ir šobrīd.
Cik noprotams no runām vēl vasarā, Hamiltons esot bijis gatavs kļūt par Ferrari pilotu, taču Ferrari nav vēlējušies duetu "Hamiltons - Leklērs".
Tas varētu būt bijis tikai līdz sezonas sākumam. Diez vai Hamiltonam bija kāda vēlme pēc tam, kad redzēja, cik lēns ir Ferrari. Te ne tikai par prestižu ir runa - arī par rekordiem, kurus Hamiltons tagad pārspēj un pārspēs, un kādu legacy viņš aiz sevis atstās. Aizietu uz Ferrari un nekas tur nebūtu.

  -1 [+] [-]

, 2020-12-21 21:44, pirms 4 gadiem
esprets rakstīja: Tas varētu būt bijis tikai līdz sezonas sākumam. Diez vai Hamiltonam bija kāda vēlme pēc tam, kad redzēja, cik lēns ir Ferrari. Te ne tikai par prestižu ir runa - arī par rekordiem, kurus Hamiltons tagad pārspēj un pārspēs, un kādu legacy viņš aiz sevis atstās. Aizietu uz Ferrari un nekas tur nebūtu.
Protams, bet tajā pašā laikā F1 pilotu vidū ir arī vilkme izvilkt Ferrari no mēsliem. To bija ieplānojis Alonso, to bija ieplānojis Sebs. Nevienam, ne otram tas neizdevās. Bet abi gāja ar mesijas apziņu, ka viņi to spēs. Skaidrs, ka arī Hamiltons sapņotu par iespēju izcīnīt titulu ar Ferrari, lai vēl vairāk palielinātu to savu legacy.
Katrā gadījumā mēs, F1 līdzjutēji, varam spekulēt tikai ar tām informācijas drupačām, kas mums pieejamas. Kā ir patiesībā neviens no mums nezin

     [+] [-]

, 2020-12-21 21:58, pirms 4 gadiem
Ja vien 2022. gada mašīnas būtiski neizlīdzinās vienas komandas pārsvaru pār otru, mūs sagaida vēl 3 garlaicīgas sezonas ar Hamiltona dominanci...

     [+] [-]

, 2020-12-22 00:10, pirms 4 gadiem
Ja Hamiltons ar Ferrari izcīnītu titulu, tad viņš tiešàm būtu visu laiku izcilākais pilots F1 vēsturē. Jo pārvērst šo Ferrari pat čempionformulu ir neiespējamā misija.