Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Binoto: "Šūmahers tiek trenēts "Ferrari" komandai"

Binoto: "Šūmahers tiek trenēts "Ferrari" komandai"
Miks Šūmahers. Foto: Motorsport.com

"Ferrari" vienības vadītājs Matija Binoto apstiprinājis, ka plāns paredz Mika Šūmahera startēšanu "Haas" komandā nākamās divas sezonas. Savukārt pēc tam vācietim, iespējams, tiks dota iespēja pievienoties "Ferrari" sastāvam.

Šogad kļuvis par "Formula 2" čempionu, jau nākamajā sezonā Šūmahers piedzīvos debiju F1 pasaules čempionātā. Pirms nepilna gada viņš kļuva par "Ferrari" jauno pilotu attīstības programmas dalībnieku, līdz ar to pirmās sezonas viņš aizvadīs pie šīs rūpnīcas sadarbības partneriem - "Haas" komandā.

"Domāju, ka sākumā viņam būs ļoti grūti," par Šūmahera debiju "Formulā 1" izteicies Binoto. "Ja atskatāmies uz viņa startiem F2 un F3 kategorijās, varam redzēt, ka savu labāko sniegumu viņš vienmēr parādījis otrajā, nevis pirmajā sezonā. Domāju, ka pirmajā gadā Miks mācās un otrajā gadā izmanto savas iegūtās zināšanas. Sevišķi spēcīgs viņš ir otrās sezonas otrajā pusē. Tāpēc ir svarīgi, lai viņš "Haas" komandā brauktu divus gadus."

"Ferrari" nākamgad vēl ciešāk sadarbosies ar "Haas" nometni, jo kopā ar Šūmaheru uz amerikāņu komandu dosies arī Maranello rūpnīcas F1 spēkratu dizaineris Simone Resta. Binoto uzsver, ka Šūmahers līdz šim ticis trenēts ar ilgtermiņa mērķi redzēt viņu "Ferrari" sastāvā.

""Ferrari" akadēmija netika izveidota, lai trenētu F1 pilotus - tā tika izveidota, lai trenētu F1 pilotus "Ferrari" komandai," saka Binoto.

Izmantotie resursi:
grandpx.news


, 2020-12-21 11:30, pirms 4 gadiem
Leklērs un Šūmahers varētu būt visai interesants pāris. Tomēr, kas notiks, ja Saincs regulāri spēs cīnīties un pat pārspēt Šārlu?
, 2020-12-21 12:25, pirms 4 gadiem
To pašu var teikt pa Giovanaci, kurš ar katru sezonu tomēr progresē un būtu labs otrais pilots sarkanajos ,, kas pildītu ieroča nesēja lomu.
, 2020-12-21 12:51, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: To pašu var teikt pa Giovanaci, kurš ar katru sezonu tomēr progresē un būtu labs otrais pilots sarkanajos ,, kas pildītu ieroča nesēja lomu.
Pilnīgi piekrītu. Turklāt vēl jau rindā stāv Ailots un Švarcmans
, 2020-12-21 16:37, pirms 4 gadiem
Principā ar to pasakot, lai Saincs baigi nejūsmo. Tā pat atlaidīs, izmetīs kā vecu zeķi no ferrari. Jo jaunie elso jau uz muguras.
Bet interesanti kas notiks ja Saincs stabili izpogās Leklēru. Tad gan būs jautri.
Un atkārtošos, f1 vajag vairāk komandu. Jaunajiem talantiem vienkārši nepietiek vietu un f2 jau ir pārauguši.
Bet tas nenotieks jo nevienam īsti nevelk uz f1 bīdīt savu projektu, tāpēc tā arī kulsies uz vietas..
, 2020-12-21 16:58, pirms 4 gadiem
EUcerin rakstīja: Principā ar to pasakot, lai Saincs baigi nejūsmo. Tā pat atlaidīs, izmetīs kā vecu zeķi no ferrari. Jo jaunie elso jau uz muguras.
Bet interesanti kas notiks ja Saincs stabili izpogās Leklēru. Tad gan būs jautri.
Un atkārtošos, f1 vajag vairāk komandu. Jaunajiem talantiem vienkārši nepietiek vietu un f2 jau ir pārauguši.
Bet tas nenotieks jo nevienam īsti nevelk uz f1 bīdīt savu projektu, tāpēc tā arī kulsies uz vietas..
Nedomāju, ka Sainsam būs liela iespēja cīnīties ar Eklēru, jo nekad Ferāri nav piekopusi divu vienādu pilotu stratēģiju. Ja viņi šobrīd šo politiku nepiekopj tik brutāli kā Šumahera laikos, tad tas nebūt nenozīmē, ka viņi to nepiekopj vispār.
Foto: Motorsport.com

F1 čempionāta īpašnieki noslēdz miljards dolāru vērtu līgumu

F1 pasaules čempionāt noslēdzis līgumu uz desmit gadiem ar luksusa preču ražotāju apvienību LVMH, bet kontrakta vērtība tiek lēsta viena miljarda ASV dolāru (USD) apmērā.
Franko Kolapinto. Foto: Motorsport.com

Kolapinto radītās ažiotāžas iespaidā Argentīna strādā pie F1 posma rīkošanas

Pēc milzīgās ažiotāžas, ko autosportists Franko Kolapinto radījis savā dzimtenē, Argentīna uzsākusi darbu pie F1 čempionāta posma sarīkošanas.
Mihaels Šūmahers. Foto: Motorsport.com
5

Medijs: Mihaels Šūmahers apmeklējis savas meitas kāzas

Tiek ziņots, ka septiņkārtējais F1 čempions Mihaels Šūmahers pirmo reizi kopš piedzīvotā negadījuma izgājis sabiedrībā, apmeklējot savas meitas kāzas, kas notika Spānijā.