Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapenam izdevies "piemānīt" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapenam izdevies "piemānīt" komandu
Makss Verstapens
Foto: LaPresse/Scanpix

Maksam Verstapenam izdevies ievērojami palielināt savu algu "Red Bull" komandā, izliekoties, ka līgumu viņam piedāvā arī "Mercedes".

Holandiešu pilots šogad izteica publisku kritiku "Red Bull" komandas virzienā, tika ziņots, ka veic pārrunas ar "Mercedes", bet vēlāk tomēr pagarināja līgumu līdz 2020. gada beigām ar savu pašreizējo darba devēju. Neoficiāli zināms, ka Verstapena menedžmentam pārrunu procesā izdevās ievērojami palielināt sportista atalgojumu, kas nākamos gadus būs 25 līdz 35 miljonu eiro vērtībā par sezonu.

Tikmēr "Mercedes" priekšsēdētājs Nikijs Lauda tagad neslēpj, ka līgumu Verstapenam Vācijas automobiļu rūpnīcas F1 sacīkšu komanda nav piedāvājusi.

"Mums ir labas attiecības ar Helmutu Marko "Red Bull" konsultantu, bieži parunājam un kopā lidojam," stāsta Lauda. "Mēs runājām par Verstapenu, un es pateicu viņam, ka viņi varēja ietaupīt daudz naudas, jo mēs nekad neesam sākuši pārrunas par iespējamo līguma noslēgšanu."

Tikmēr Marko atzīst, ka "Red Bull" komanda ir apmierināta ar līgumu, kas noslēgts: "Mēs atklājām viņam plānus par savu nākotni, garantējot, ka vismaz līdz 2020. gadam mums būs labākie speciālisti un labas opcijas dzinēju jomā. Viņš izmantoja izdevību, lai paceltu savu vērtību, bet viņa alga tāpat nav tik liela kā Fetelam vai Hamiltonam. Ja viņš iegūs titulus, tad aizsniegsies arī līdz tam, bet, lai gan bāzes algas ir mazas, mums ir ļoti dāsna bonusu sistēma par augstiem rezultātiem."

Izmantotie resursi:
PaddockTalk :: F1, Formula 1, NASCAR, IndyCar,...

  +3 [+] [-]

, 2017-12-21 15:46, pirms 7 gadiem
Verstapens nav muļķis..Bizness ir bizness!

  +3 [+] [-]

, 2017-12-21 15:52, pirms 7 gadiem
Varetu but pati augstaka summa par pilotu, kurs nav bijis pasaules cempions.

     [+] [-]

, 2017-12-22 01:04, pirms 7 gadiem
Toties ir augsta vērtība, skatītāju un mēdiju un ažiotāžās piesaistē ...