Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hilkenbergs atgriezīsies "Force India" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Hilkenbergs atgriezīsies "Force India" komandā
Niko Hilkenbergs "Force India" laikos
Foto: formula1.com

"Force India" piekritusi maksāt Niko Hilkenbergam nepilnus 2 miljonus eiro un 2014. gada sezonā sportists atgriezīsies šīs komandas sastāvā, vēsta prese.

Pazīstamais F1 žurnālists Rožērs Benoī, kurš raksta Šveices izdevumam "Blick", ieguvis informāciju, ka Hilkenbergs nolēmis ilgāk negaidīt uz "Lotus" komandu, kas vēl nav atrisinājusi savas finansiālās problēmas, un piekritis par 1,9 miljoniem eiro aizvadīt sezonu "Force India" sastāvā.

Īsi pirms tam "Lotus" komandas vadītājs Eriks Buljē izteicās: "Ja viņš nolems parakstīt līgumu ar citu komandu, tas nozīmēs, ka šis mums nav bijis īstais brīdis."

Hilkenbergs vēl atklāti neapstiprina atgriešanos "Force India" sastāvā, taču paziņojis, ka nākošgad startēs Formulā 1. Vācietis vairs netic, ka "Quantum" patiešām investēs naudu "Lotus" komandā.

"Šis darījums pārāk ilgi karājies gaisā un vienā brīdī ticība tam zūd," saka Hilkenbergs. "Kad vēlreiz un vēlreiz komandas pirkšana tiek pārcelta, beigās cerība pazūd."

Hilkenbergs jau startēja "Force India" sastāvā 2012. gadā, pirms pievienojās "Sauber" komandai.

Izmantotie resursi:
F1Today.net - Formule 1-nieuws, live verslag,...

Slēpts komentārs: Lukstins88

  +1 [+] [-]

, 2013-11-21 14:34, pirms 11 gadiem
Tad jau par 90% sastavi zinami Force India - Hilkenbergs un Sutils, bet Lotus - Maldonado un Grozans, vel jau kas var mainities ja uzrodas kadam braucejam labs sponsors, bet pagaidam izskatas ka sadi varetu palikt.

  -3 [+] [-]

, 2013-11-21 14:48, pirms 11 gadiem
Es lagak lai FI starte Hukijs un Diresta

  -1 [+] [-]

, 2013-11-21 14:55, pirms 11 gadiem
di Resta loti no turienes grib prom, ta ka citur brivu vietu ta isti nav tad jau laidis uz ASV, drizak Peress varetu vel ieklut Force India vai Sauber, pat Lotus var meginat, ja tik vinam bus vairak naudas par Maldonado, bet skiet ka vinam nav tik daudz, bet ieklut var, ja peksni tomer "Quantum" investe naudu.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-21 16:51, pirms 11 gadiem
Visu cieņu Niko, kurš apstākļos, kad vairums formulas pilotu vietas tiek izpārdotas naudīgākajiem braucējiem, viņš spēj pats nopelnīt iespaidīgu atalgojumu.

turklāt jāņem vērā, ka viņš ir relatīvi masīvs braucējs, un vēl ne tuvu ļoti tik pieredzējis vai titulēts, ka sponsorus komandai piesaistīs ar uzvārdu vien.

Lēnām viņš kļūst par manu favorītu visā F1

     [+] [-]

, 2013-11-21 18:53, pirms 11 gadiem
maafree rakstīja: Visu cieņu Niko, kurš apstākļos, kad vairums formulas pilotu vietas tiek izpārdotas naudīgākajiem braucējiem, viņš spēj pats nopelnīt iespaidīgu atalgojumu.

turklāt jāņem vērā, ka viņš ir relatīvi masīvs braucējs, un vēl ne tuvu ļoti tik pieredzējis vai titulēts, ka sponsorus komandai piesaistīs ar uzvārdu vien.

Lēnām viņš kļūst par manu favorītu visā F1
Par favorītu gluži nē, bet ir prieks pavērot, kā viņš cīnas par savu vietu.

     [+] [-]

, 2013-11-22 01:44, pirms 11 gadiem
Drizak Peres atgrieztos Sauber
PDVSA ir diezgan naudigaks par Telmex
ceru ka Diresta fabus normalu komandi
ieks F1
nebūs kkadu Marusia vai Caterham
Un negribetos lai Petrovs atgriezas
Ta ka visticamak Diresta un Peres sadalis
vietu Sauber un FI