Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kulthards: "Verstapens un Hamiltons vienā komandā būtu kā Prosts un Senna"

Juris Grīns
Juris Grīns

Kulthards: "Verstapens un Hamiltons vienā komandā būtu kā Prosts un Senna"
Makss Verstapens un Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Kamēr Edijs Džordans uzskata, ka Lūiss Hamiltons ir par vecu, lai pārspētu Maksu Verstapenu, ja abi brauktu vienā komandā, Deivids Kulthards ir pārliecināts, ka atkārtotos duelis, kāds savulaik bija vērojams starp Alēnu Prostu un Airtonu Sennu.

Lai gan "Red Bull" komanda noliegusi, ka Hamiltons varētu kļūt par Verstapena komandas biedru, kaut vai finansiālu apsvērumu dēļ, aizkulisēs daudz tiek diskutēts, kāda izvērstos situācija, ja tas notiktu. Podkāstā "Formula For Success" bijušais F1 pilots Kulthards vaicāja Edijam Džordanam, vai viņš domā, ka Hamiltons ir par vecu, lai, būdams komandas biedrs, spētu uzveikt Verstapenu?

"Jā," atbildēja kādreizējais "Jordan" komandas īpašnieks. "Domāju, ka Hamiltons joprojām uzvarētu atsevišķos posmos, bet citādi vajadzētu sakrist ļoti daudziem apstākļiem. Makss šobrīd ir labākajā posmā vecuma, pieredzes, pārliecības un zināšanu jomā, viņam apkārt komandā ir vajadzīgie cilvēki. Ja viņi startētu ar vienādu mašīnu savos pašreizējos gados, es domāju, ka uzvarētu Verstapens."

Divkārtējais F1 vicečempions Kulthards tikmēr pauž viedokli, ka atkārtotos duelēšanās, kāda astoņdesmito gadu beigās bija novērojama "McLaren" vienībā.

"Es tomēr uzskatu, ka Lūiss būtu līmenī," saka Kulthards. "Ja viņi brauktu vienā komandā, noteiktu būtu sadursmes. Būtu tā kā starp Prostu un Sennu. No otras puses Maksam būtu priekšrocības, jo Lūiss ārpus trases ir aizņemts ar savām interesēm. Makss pa to laiku daudz strādā simulatorā, brauc virtuālajā vidē un ir pilnībā iegremdējies visā, kas saistīts ar braukšanu."

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs