Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" atliek lēmuma paziņošanu, vēlreiz tiksies ar Raikonena menedžeri

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" atliek lēmuma paziņošanu, vēlreiz tiksies ar Raikonena menedžeri
Kimi Raikonens
Foto: Digitale/Scanpix

Par spīti iepriekš izplatītajam paziņojumam par to, ka Marka Vēbera aizvietotājs tiks nosaukts Beļģijas "Grand Prix" nedēļas nogales laikā, "Red Bull" komanda tomēr nolēmusi nesteigties. Vai tas nozīmē, ka Kimi Raikonenam joprojām ir cerības iekļūt komandā?

Kimi Raikonena menedžments nesen paziņoja, ka sarunas ar "Red Bull" ir beigušās, tomēr pēdējo 24 stundu laikā parādījusies jauna informācija.

Vispirms ar savu komentāru klajā nācis "Red Bull" konsultants Helmuts Marko, kurš Vācijas ziņu aģentūtai SID pavēstīja: "Mēs sniegsim paziņojumu, kad pienāks laiks, taču tas pavisam noteikti nenotiks Spā trasē."

Savukārt šodien "Sky Sports" parādījās ziņa no it kā ļoti drošiem avotiem, ka "Red Bull" komanda Beļģijas "Grand Prix" nedēļas nogalē plāno vēlreiz tikties ar Raikonena menedžeri Stīvu Robinsonu.

Nav grūti šos abus faktus savienot - iespējams, "Red Bull" komanda tik tiešām vēl tomēr nav pieņēmusi galējo lēmumu, kuru pilotu izvēlēties, jo tās vadītājs Kristians Horners vēlējies, lai Sebastjana Fetela pārinieks būtu tieši Raikonens, kamēr Helmuts Marko, kuram ir liela teikšana šādu lēmumu pieņemšanā, spiež uz Daniela Rikjardo pieņemšanu pamatsastāvā.

Izmantotie resursi:
The F1 Times | Formula 1 News
Setanta Sports | Ireland’s Sports Broadcaster -...

  +1 [+] [-]

, 2013-08-21 16:33, pirms 11 gadiem
Ehh, interesanti būtu redzēt ko vēsais var izdarīt ar to ugunskrēslu!

     [+] [-]

, 2013-08-21 16:47, pirms 11 gadiem
eh šitās aizkulišu cīņas

     [+] [-]

, 2013-08-21 16:51, pirms 11 gadiem
Godīgi sakot jau apnicis visu laiku lasīt šitās paklāju stumdīšanas.
Tā dēļ vien beidzot gribas, lai beidzot sāga nonāktu pie atrisinājuma.

     [+] [-]

, 2013-08-21 17:35, pirms 11 gadiem
vini laikam toch ir divaini ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-21 23:30, pirms 11 gadiem
Tas Marko vispār ir viens liels savtīgs (Fetelīgs) nekauņa, kam viss pārējais pilnīgi pie dir... - ka tik viņa puisītis tiktu pie labākās vietas un neuzrastos neviens, kas varētu šo pozīciju godīgā cīņā apstrīdēt. Un vislabākais risinājums - neļaut nevienam citam vismaz tikpat labam, ja ne labākam pilotam, braukt ar to pašu mašīnu, bet ideālais risinājums - pieņemt izteiktu otro numuru, kas neapdraudēs "mīlulīša" pozīciju... Smeities vai raudāt - te, lūk, dilemma...

     [+] [-]

, 2013-08-22 10:16, pirms 11 gadiem
denebs rakstīja: Tas Marko vispār ir viens liels savtīgs (Fetelīgs) nekauņa, kam viss pārējais pilnīgi pie dir... - ka tik viņa puisītis tiktu pie labākās vietas un neuzrastos neviens, kas varētu šo pozīciju godīgā cīņā apstrīdēt. Un vislabākais risinājums - neļaut nevienam citam vismaz tikpat labam, ja ne labākam pilotam, braukt ar to pašu mašīnu, bet ideālais risinājums - pieņemt izteiktu otro numuru, kas neapdraudēs "mīlulīša" pozīciju... Smeities vai raudāt - te, lūk, dilemma...
No sportiskās puses tev taisnība, bet katra komanda cīnās par pilotu un komandas titulu, tāpēc viņiem ir uzvarēt spējīgs pilots, komanda arī iet pa pirmo vietu, kāpēc viņiem kaut ko tagad griest ar kājām gaisā, ja viss tāpat ir labi. Ka tik beigās nesanāk kā McLaren ar Hamiltonu un Alonso, kad abiem bija vienāds punktu skaits, bet Raikonenam par vienu punktu vairāk un tituls!!!!