Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ungārijas GP slapjajā treniņā avarē Peress un Sainss

Juris Grīns
Juris Grīns

Ungārijas GP slapjajā treniņā avarē Peress un Sainss
Foto: crash.net

Serhio Peress un Karloss Sainss piedzīvojuši avārijas F1 čempionāta Ungārijas posma pirmajā treniņā, kas norisinājās slapjā trasē. Ātrāko rezultātu tikmēr uzrādīja "Mercedes" pilots Džordžs Rasels.

Treniņu piloti sāka ar sausā laika riepām, bet drīz vien Peress avarēja. "Red Bull" braucējs ar vienu no aizmugurējiem riteņiem trāpīja uz zāliena, kā rezultātā mašīna saslīdēja un ietriecās piektā līkuma barjerā. Bojājumi bija būtiski un trasē pilots tā arī neatgriezās, bet uz kādu laiku tika izkārti sarkanie karogi.

Treniņam atsākoties trase jau bija slapja un līdz pat pēdējām minūtēm neviens vēl nebija paspējis uzrādīt rezultātus. Tikmēr saslīdēšanu piedzīvoja arī "Ferrari" pārstāvis Sainss, lai gan viņa gadījumā sekas nebija tik būtiskas. Braucējs ar mašīnas kreiso pusi viegli uztriecās barjerai, pēc tam uzbraucot trases apmalei, no kuras viņu nācās nostumt trases darbiniekiem. Vizuāli bija redzami tikai priekšējā antispārna bojājumi.

Labāko rezultātu pašā sesijas izskaņā sasniedza Rasels, bet aiz viņa ierindojās Oskars Piastri un Lānss Strols. Daudzi braucēji, ieskaitot sezonas līderi Maksu Verstapenu un Luisu Hamiltonu, rezultātus tā arī neuzrādīja.

Ungārijas GP pirmā treniņa rezultāti: