Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Mazepins tiesājas ar "Haas" par neizmaksāto algu un atlaišanas pabalstu

Juris Grīns
Juris Grīns

Mazepins tiesājas ar "Haas" par neizmaksāto algu un atlaišanas pabalstu
Ņikita Mazepins. Foto: Motorsport.com

Bijušais krievu F1 pilots Ņikita Mazpins ir iesūdzējis tiesā amerikāņu komandu "Haas" par viņam neizmaksāto algu.

Kontrakts ar Mazepinu tika lauzts īsi pirms šīs sezonas, kad Krievija uzsāka militāro iebrukumu Ukrainā. Tagad viņš portālam "championat.com" apstiprina, ka iesūdzējis "Haas" tiesā.

"Kad līgums tika lauzts, viņi jau man bija parādā algu," sacīja Mazepins, kura autosportista karjera šobrīd ir iepauzēta. "Viņi aizvien man to nav izmaksājuši. Man šķiet, ka darba devējam ir pienākums savam darbiniekam izmaksāt algu vismaz par nostrādāto laiku un varbūt arī izmaksāt kādu atlaišanas pabalstu. Tas, ko gribu teikt, ka līguma nosacījumi netika izpildīti."

Jau iepriekš tika ziņots, ka viņa tēvs Dmitrijs Mazepins plāno sūdzēt tiesā "Haas", cerot atgūt komandas sponsorēšanas nolūkos iemaksāto naudu. Viņa dēls skaidro, ka cīnās par citu, viņaprāt, netaisnību.

"Jāsaprot, ka mums bija divi dažādi kontrakti," skaidro Ņikita Mazepins. "Un līguma laušana ar sponsoru tiešā veidā neietekmēja manu nākotni komandā. Tie bija divi atsevišķi lēmumi no komandas puses. Tā kā es naudu nedabūju, devos uz tiesu."

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
sportsmole.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2022-06-21 14:42, pirms 2 gadiem
Kad sarēķinās visas reizes kad iebrauca sienā, tad beigās sanāks pašam piemaksāt!