Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklērs ātrākais arī trešajā treniņā, Šūmahera mašīna aizdegas

Juris Grīns
Juris Grīns

Leklērs ātrākais arī trešajā treniņā, Šūmahera mašīna aizdegas
Šarls Leklērs. Foto: Scuderia Ferrari

Šarls Leklērs sasniedzis ātrāko rezultātu arī Spānijas "Grand Prix" trešajos treniņbraucienos, bet ļoti tuvu viņam bija Makss Verstapens, kurš ir "Ferrari" pilota galvenais sāncensis cīņā par F1 titulu. Labu ātrumu turpināja demonstrēt arī "Mercedes" vienība.

F1 kopvērtējuma līderis Leklērs bija ātrākais abos piektdien Barselonas trasē notikušajos treniņbraucienos. Trešajā sesijā viņš bija nedaudz lēnāks nekā vakar, ātrāko apli veicot ar laiku 1:19.772, savukārt "Red Bull" komandu pārstāvošais Verstapens zaudēja pavisam nedaudz - tikai 0.072 sekundes.

"Mercedes" piloti vēlreiz apliecināja, ka komanda ir spējusi kļūt ātrāka - Džordžs Rasels un Lūiss Hamiltons ieņēma nākamās divas pozīcijas. Aiz viņiem palika gan Karloss Sainss, gan Serhio Peress.

"AlphaTauri" pilots Pjērs Gaslī lielāko daļu sesijas izlaida, jo mašīnai radās tehniskas problēmas.

Tikmēr Mika Šūmahera pilotētajai "Haas" mašīnai braukšanas laikā sāka degt bremzes. Vācu pilots devās boksos, kur mehāniķi liesmas apdzēsa, taču spēkratam līdz ar to radās bojājumi.

Jau plkst. 17:00 pēc Latvijas laika tiks aizvadīta kvalifikācija. Galvenās intrigas ir duelis starp Leklēru un Verstapenu, kā arī tas, vai "Mercedes" braucēji spēs iesaistīties cīņā ar viņiem?

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.